RU  UA

Дізнатися

Анна Трінчер на Балі показала фігуру у мікро-бікіні, яке мінімально приховує тіло

Співачка знову вирушила на закордонний курорт

Анна Трінчер продовжує у соцмережах демонструвати розкішне життя під час війни. 22-річна співачка і блогерка пояснювала, що намагається "давати підписникам гарний контент, який їм подобається". Нині дівчина відпочиває на Балі, звідки активно публікує пляжні кадри.

На особистій сторінці в Instagram українка розмістила серію спокусливих фотографій з екзотичного острова, які менш як за добу зібрали майже 100 тисяч "лайків". "Ну, нарешті! Перший купальний допис. А то підписники вже запереживали!", - підписала фото зірка, яка два місяці тому відпочивала на Занзібарі.

Читайте також: Волошин назвав Єфросиніну лицеміркою за критику розкішного життя з Анною Трінчер під час війни.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

На знімках, зроблених на заході сонця, Анна зображена в мікро-бікіні бірюзового кольору на зав'язках, яке прикриває лише найінтимніші місця. Міні-стрінги із завищеною зоною стегон візуально подовжують силует, а мініатюрний бюстгальтер дає можливість роздивитися "нові" груди співачки.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Вперше про своє рішення збільшити розмір грудей Трінчер розповіла восени 2021 року. Тоді дівчина зізнавалася, що їй завжди подобалися більш жіночні форми і що наважується на пластику вже кілька років.

"У мене довга історія з моїми грудьми. До 17 років мене запевняли, що вони виростуть, але мене нахабно обманювали! Не допомагали ні капуста, ні спорт, нічого", - говорила юна співачка.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

У січні 2022-го виконавиця зважилася на маммопластику і тепер є володаркою третього розміру грудей. Анна каже, що не шкодує, що змінила зовнішність, адже пластика додала їй "впевненості, сексуальності та дорослості". Тепер 22-річна співачка за будь-якої нагоди вихваляється спокусливою зоною декольте, яку прикрасила мініатюрними тату.

Читайте також: Ілона Гвоздьова у бюстгальтері показала результат збільшення грудей: фото.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Незважаючи на те, що з моменту операції минуло вже два роки, Анна продовжує стикатися з критикою у соцмережах. Хейтери пишуть їй, що треба приймати себе будь-якою, а не змінювати зовнішність за допомогою пластики.

"Чомусь ще є такий присмак засудження з боку суспільства будь-якого втручання в своє тіло. "Якщо б ти себе любила - ти б ніколи не збільшила груди"… Чому? І як це взагалі пов‘язано?, - зверталася вона до хейтерів. - Перше, що хочу сказати, але я думаю, що це і так очевидно і повинно бути зрозумілим кожній свідомій людині, - моє тіло, моє діло. Нікого не повинно турбувати, що я роблю зі своєю зовнішністю і який вигляд маю. Схема проста: я ділюсь в своєму блозі подіями мого життя і власною трансформацією - ви споживаєте цей контент... Не більше, не менше! Другий момент, чи можуть дівчат/ хлопці, які люблять і приймають себе хотіти змін, навіть, якщо це стосується хірургічного втручання - так, однозначно!".

Фото: instagram.com/annatrincher_official

У листопаді 2023 року Анна Трінчер і Олександр Волошин оголосили про розлучення. Пара блогерів була в шлюбі два роки.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представителя Нидерландов Йоста Кляйна дисквалифицировали из "Евровидения-2024" за несколько часов до финала

Як голосувати у фіналі "Євробачення-2024": інструкція для України та інших країн

В финале "Евровидения-2024" голосуют все жители стран-участниц нынешнего конкурса - как отдать голос за фаворита