RU  UA

Дізнатися

Співачка Луна вдруге стала мамою і подякувала ЗСУ за можливість народити у Києві

За свого обранця зірка вийшла заміж у 2021-му

Українська співачка Луна (справжнє ім'я – Христина Герасимова) вдруге стала мамою. Ще 11 січня в одному зі столичних пологових будинків вона народила сина, проте повідомити радісну звістку артистка вирішила лише зараз.

Деталі мама двох дітей написала у своєму блозі в Instagram, а також показала фото у період вагітності. Зокрема, в одній із публікацій вона подякувала захисникам за можливість народжувати у рідному Києві.

Читайте також: Зайві кілограми милують око: Лілія Ребрик розповіла про перебіг третьої вагітності.

співачка ЛунаФото: instagram.com/kri_luna

артистка у період вагітностіФото: instagram.com/kri_luna

"Рада повідомити саме сьогодні, що 11.01.24, о 14:26, у першому пологову будинку міста Києва, народився на світ наш син - Микита Олександрович Волощук. Тож, сама щаслива на світі, приймаю ваші привітання! Поки що бракує слів, щоб описати все, що я відчуваю… Можливо, трохи згодом. Насолоджуюсь кожною секундою разом… Це велике щастя для всієї нашої родини, - йдеться у публікації колишньої дружини зрадника Юрія Бардаша. – Дякую захисникам за те, що маю змогу творити і народжувати вдома".

У коментарях колеги та прихильники вітають родину з радісною новиною та не шкодують приємних слів для мами та новонародженого малюка.

Як відомо, батьком другої дитини виконавиці є її законний чоловік, гітарист Олександр Волощук, за якого вона вийшла заміж у 2021 році. Також Луна має сина Георгія, батьком якого є скандальний Юрій Бардаш. Хлопчик з'явився на світ у 2012 році в Лос-Анджелесі. У шлюбі з путіністом співачка перебувала у період з 2012 по 2018 роки.

Читайте на тему: Луна відповіла колишньому чоловікові Юрію Бардашу на звинувачення в нацизмі.

Герасимова вийшла заміж вдругеФото: instagram.com/kri_luna

До слова, нещодавно Герасимова здивувала шанувальників неоднозначною заявою. Зокрема, сказала, що продовжить випускати пісні російською мовою, а заборону стосовно цього назвала "надуманою":

"Продовжую писати лірику та пісні російською мовою. Знаєте, для таких людей, як я, уявна заборона викликає ще більше бажання залишитися чесною із собою та своїм мистецтвом". Всю заяву артистки з цього приводу – читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Свідомо обираю цей шлях: після повернення з Польщі українська режисерка вступила до лав ЗСУ

Елена Апчел, которая 4 года жила в Польше, вернулась в Украину и пополнила ряды ВСУ – режиссер прокомментировала решение

Рятуюся знеболювальними: Віктор Павлік висловився про своє самопочуття після операції на серці

Виктор Павлик рассказал, как себя чувствует после операции на сердце - артист высказался о запретах и ​​периоде реабилитации

Пропагандист Нікіта Джигурда, який є уродженцем Києва, може долучитися до російської армії

Россиянин Никита Джигурда собирается вступить в ряды российской армии - об этом заявила российская пресса и озвучила подробности