RU  UA

Дізнатися

Кейт Міддлтон повернулася додому після хірургічної операції: що з її здоров'ям

Принцеса Уельська на шляху до одужання

У середині січня Кейт Міддлтон госпіталізували та планово прооперували у Лондоні. Як і прогнозували лікарі, за 10 днів 42-річна принцеса Уельська виписалася з лікарні. На її з принцом Вільямом сторінці в Instagram з'явилася відповідна заява.

"Принцеса Уельська повернулася додому до Віндзору, де продовжить відновлюватися після операції. У цьому вона показує гарний прогрес", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Король Чарльз ліг у лікарню через проблеми з простатою: в якому він стані.

Фото: https://www.instagram.com/princeandprincessofwales/

Принц і принцеса також висловили величезну подяку всій команді Клініки Лондона, де Кейт зробили операцію. Особливо вони відзначили "самовіддану" роботу медсестер, які доглядали Міддлтона після хірургічного втручання.

Діагноз принцеси Уельської у Букінгемському палаці поки що не розкривають. Відомо, що операція проводилася на черевній порожнині та була плановою, а не ургентною (невідкладною). Також джерела в палаці запевнили, що її захворювання не є онкологічним. До своїх робочих обов'язків дружина принца Вільяма має повернутися не раніше Великодня, який у 2024 році припадає на 31 березня.

Занепокоєння здоров'ям Кейт Міддлтон зросло на тлі інших новин про хвороби членів королівської родини Великої Британії. Так, король Чарльз ІІІ ліг у лікарню для планового лікування збільшеної простати, а герцогиня Йоркська Сара Фергюсон, яка є матір'ю принцес Євгенії та Беатріс, отримала ще один онкологічний діагноз. У невістки покійної Єлизавети ІІ виявили меланому - рак шкіри. Раніше вона лікувалась від раку молочної залози.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность