RU  UA

Дізнатися

Намагається виглядати молодше: стиліст розповів, чому у Трампа така дивна зачіска

Кандидат у президенти регулярно фарбує сиве волосся

Увага світу знову прикута до Дональда Трампа, який напередодні президентських виборів у США зриває допомогу Україні. Людей дивує не лише його кричуща позиція, а й дивний зовнішній вигляд, який він усіляко намагається покращити за допомогою візажистів та перукарів.

Читайте також: Трамп пообіцяв боротися "до останнього" проти угоди, з якою пов'язана військова допомога Україні.

Фото: Getty Images

У коментарі Page Six стиліст розповів, чому у Дональда Трампа колір волосся постійно змінюється від сивого до русявого або помаранчевого. За словами джерела, знайомого із ситуацією, кандидат у президенти намагається "молодитися", але виводить із себе перукарів своєю поведінкою.

"Перукарі зляться на нього, але не можуть це показати. Трамп не може всидіти на місці хоча б 30 хвилин, щоб [колір його волосся] взявся. Колір волосся Трампа може сильно варіюватися від темно-русявого до світлого або яскраво-помаранчевого - залежно від того, як довго перукар зможе змусити його сидіти спокійно", - сказав стиліст.

"Він настільки нетерплячий, що рідко приділяє стилістам хоча б 30–45 хвилин. Чим менше часу він їм приділяє, тим більш помаранчевим стає його волосся, оскільки потрібен час, щоб отримати темніші локони, які він асоціює зі своїми молодими роками", — додало джерело.

Фото: Getty Images

Дивна зачіска 77-річного Трампа є частиною перегляду його стилю напередодні виборів-2024. Він намагається здаватися молодшим, щоб підкреслити свою різницю з 81-річним Джо Байденом.

Читайте також: Непокірний Техас: суть конфлікту між штатом та Білим домом та всі подробиці.

"Це включає все: від нових краваток пастельних тонів — замість тієї червоної краватки, яку він прославив — до костюмів вужчого крою, щоб краще показати його схуднення", - заявив стиліст.

Інсайдери говорять, що схуднути та змінити стиль Трампу допомагає його дружина Меланія, яка, до речі, є близькою подругою колишньої "Міс Україна" Олександри Ніколаєнко.

"Оновлення також включає його зачіску… перевтілення покликане зробити його образ молодшим на відміну від сивого Байдена, а також залучити молодших виборців. Його команда хоче візуально змінити його імідж, щоб показати, що він інший, а не просто той самий Трамп 2016 року", - каже джерело.

Фото: Getty Images

Читайте також, чим може завершитися політична криза в США, поки Трамп посилює протистояння навколо мігрантів.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии