Лайм

Заплатив штраф і став у чергу: Анатолій Анатоліч розповів про третю спробу стати на облік у ТЦК

Шоумен поскаржився на бюрократію

Анатолій Анатоліч висвітлює у соцмережах свої спроби стати на військовий облік у ТЦК. Раніше телеведучий розповів про два невдалі походи та величезні черги військовозобов'язаних у Вишгородському ТЦК, а тепер - про штраф за відсутність військового квитка та бюрократію, яка заважає йому здійснити задумане.

Читайте також: Не був у ТЦК – обмежать у правах: якими послугами не зможуть користуватися "ухилянти".

Фото: https://www.instagram.com/anatoliyanatolich/

Нагадаємо, що Анатолій Анатоліч (справжнє ім'я – Анатолій Яцечко) є батьком трьох малолітніх дітей, тому не підлягає мобілізації. Проте шоумен зобов'язаний стати на військовий облік, щоб мати доступ до певних адміністративних послуг та безперешкодно перетинати кордон.

8 лютого Анатолій зробив третю безуспішну спробу стати на облік. Відвідування ТЦК почалося з того, що телеведучий отримав штраф за відсутність військового квитка. Йому довелося сплатити 1700 гривень.

Також Анатоліч отримав роз'яснення щодо графіка роботи центру комплектації. У Google зазначено, що він працює лише два рази на тиждень - по вівторкам та четвергам. Виявилося, що інформація в інтернеті не відповідає дійсності.

"ТЦК дійсно працює з понеділка по п'ятницю. Я показав співробітникам, що в Google написано, а вони сказали, що Google - це не офіційне джерело. Військкомат працює по буднях, і це вже гарні новини, - розповів він. - Також з'ясувалося, що у мене немає військового квитка, за це штраф 1700 грн - як за серйозне порушення на дорозі. А третє - виявилося, що я числюся в Оболонському ТЦК, тому мені треба їхати туди і звідти зніматися з обліку".

Читайте також: Правок буде багато: сім найбільш проблемних пунктів у законопроекті про мобілізацію.

Фото: https://www.instagram.com/anatoliyanatolich/

Анатоліч приїхав до Оболонського ТЦК та СП Києва, але його візит перенесли на завтра.

"Відправили мене поки що гуляти. Приходьте завтра, як кажуть. Завтра продовжиться мій квест: доведеться потрапити на Оболонь і стати в чергу. Причому черги різних кольорів, і мені потрібна "синя", - розповів він. - Потім, можливо, я дістануся до своїх документів і до військового обліку. Не так страшно, як здавалося, але трохи бюрократії, звичайно, є. Напевно, зараз від неї нікуди не подінешся".

Раніше у ТЦК пояснили, що потрібно зробити українським школярам, які зараз навчаються за кордоном.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа