RU  UA

Дізнатися

Бережіть кохання всередині себе: як зірки привітали українців із Днем святого Валентина

Хтось підійшов до цього з романтикою, а хтось - з гумором

Щороку 14 лютого всім закоханим надається додаткова можливість вкотре сказати про свої почуття і зробити один одному приємний сюрприз. Українські зірки також не відстають від цієї романтичної традиції у День святого Валентина. На своїх сторінках у соціальних мережах знаменитості адресують теплі слова своїм коханим та всім українцям.

Читайте також: Найромантичніші фільми про кохання, які варто подивитися на День закоханих.

Фото: instagram.com/monatik_official

Наталка Денисенко

Українська акторка театру та кіно, дружина військовослужбовця ЗСУ Андрія Федінчика та авторка благодійного проекту "Наталка-читалка", створеного під час повномасштабної війни, привітала українців словами Ліни Костенко:

"Я думаю про вас, я знаю що ви - є!"
Моя душа від того вже світає!".

"Якщо ми кохаємо, то це ніяк не стосується іншої людини, адже ті почуття знаходяться саме всередині нас. Бережіть кохання - всередині себе", - закликала Наталка Денисенко.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення НАТАЛКА ДЕНИСЕНКО (@natalka_denisenko)

Наталка Карпа

Співачка, чий чоловік також захищає Україну на фронті, показала фото їхньої доньки Злати і написала допис про важливість кохання у житті кожної людини.

"І навіть, коли твоє серце, сотні разів розбивали, спопеляли, в ньому залишились глибокі шрами… Все рівно продовжуєш вірити в кохання! Мурахи по тілу, метелики в животі, нерівне дихання, рожеві окуляри на носі, вимкнення мозку… попри це все - стан закоханості, це щось фантастичне! Звісно, добре коли твої почуття взаємні і мають правильну еволюцію розвитку, але навіть муки та драми, через це почуття, до чогось, як правило, потрібного приводять! Тому додам одне - "Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями!" і буде, вам щастя! З днем Валентина, панове!", - написала українська виконавиця.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

Андрій Бєдняков

Телеведучий опублікував фото зі своєю коханою Настею Короткою та у властивій йому іронічній манері розповів, що для нього означає кохання.

"Кохання - це коли вона другий рік поспіль економить тобі гроші їй на подарунок і цей день ти можеш провести дійсно з людиною, яку любиш більше за всіх - із собою", - пожартував Бєдняков, сім'я якого під час війни живе за кордоном.

Читайте також: Хто такий святий Валентин і що насправді відзначають у День закоханих: цікаві факти.

Фото: instagram.com/biedniakov

Тарас Цимбалюк

Український актор під спільним фото зі своєю коханою розповів, що він найбільше цінує у стосунках зі Світланою Готочкіною.

"Цінно в стосунках - мати якомога більше поглядів в один бік. Якщо ви часто разом смієтесь з дуже чорних жартів, - це кльово. Бо разом. Зʼявилось спільне бажання зʼїсти мівіну о першій ночі? - кльово. Бо бажання спільне. Одностайно вирішили вийти з кінотеатру, бо фільм - г*вно? - супер, бо одностайно. І все, що разом, що взаємно - кльово!", - написав зірка серіалу "Спіймати Кайдаша".

"Але, кажуть, більшість людей полярні… так як бути?, - продовжив він. - Думаю, те, що ми різні у якихось становленнях, бува, теж грає на нашу ж користь. Ми - як ті пазли, можемо трансформувати свою різність у нову, небачену спільну силу. Ми можемо доповнювати і вчитися одне у одного. І це теж безцінно. Тож, нехай люди поєднуються в схожостях та доповнюють одне одного своїми унікальними розбіжностями, і від того несамовито кайфують".

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Олег Псюк

"Йо, вітаємо усіх з Днем закоханих. Якщо ви бачите зараз цей допис - обійміть свою кохану людину! Бажаємо, щоб близькі, рідні та кохані люди завжди були поруч", - написав лідер гурту Kalush Orchestra під спільним фото зі своєю дівчиною Олександрою Білобров.

Фото: instagram.com/kalush.official

Лілія Ребрик

Акторка і телеведуча, яка скоро подарує коханому третю доньку, показала теплий ролик своїх "буднів" з Андрієм Диким.

"Так і живемо: кохаємо, дуркуємо, любимо дітей! Спільні мрії, надії, віра в перемогу! Щодня як день закоханих!", - написала вагітна Лілія Ребрик.

Переглянути цей допис до Instagram

Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

MONATIK

"Нехай в ці надзвичайно складні часи серце кожного зігріває кохання космічних масштабів!", - побажав артист українцям у День закоханих 2024.

Дізнайтесь також, як українські зірки відреагували на відставку Валерія Залужного.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность