RU  UA

Дізнатися

Будуватиме життя самостійно: Маша Єфросиніна зворушливо привітала доньку з 20-річчям

Телеведуча відійшла від традиції та показала дитяче фото доньки

Телеведуча Маша Єфросиніна та її чоловік-військовослужбовець ЗСУ Тимур Хромаєв – батьки двох дітей, старшій з яких 16 лютого 2024 року виповнилося 20 років. Нана з'являється в Instagram своєї знаменитої матері лише у свій день народження, оскільки не любить публічності й не дозволяє мамі публікувати її знімки у соцмережах.

У 20-річчя доньки знаменитість показала архівне фото, де Нана ще геть маленька. У підписі Маша тепло звернулася до іменинниці і розповіла про свою сильну материнську любов.

Читайте також: Вже не маленькі: діти українських зірок, які здивували дорослим виглядом.

Нані Хромаєвій 3 роки Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Сьогодні тобі виповнилося 20 років, моя єдина та неповторна Нана. Я люблю тебе! Люблю сильно і безмежно. І бажаю тільки щасливої долі!", - написала Єфросиніна у себе на сторінці.

В "сторіз" телеведуча пояснила, чому в день народження Нани опублікувала її дитячу фотографію, а не показала свіжий знімок, як це робила в попередні роки.

"До 20 років моя донька дозволяла мені публікувати хоча б 16 лютого своє фото, а зараз заборонила і сказала, що можеш [публікувати] тільки там, де я маленька. Я поважаю її право на особисті кордони, тож обрала фото, де їй 3 роки", - розповіла Марія.

Єфросиніна додала, що анітрохи не переживає, що Нана не дозволяє їй виставляти свої знімки, навпаки, зірковій мамі подобається, що у неї з її дитиною є "власний світ".

Донька Маші Єфросиніної у 19 років Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Також знаменитість показала кухонний стіл, на якому 17 років тому був зроблений цей знімок, і сказала, що "відправилася у подорож" по спогадах від народження свого первістка й до сьогодні. Також Єфросиніна зізналася, що у 20-річчя доньки її наринули емоції.

"Скільки ж всього було. Скільки ми з цією дівчинкою пережили. Як я затамовую подих, роздивляючись її зараз, такою, якою вона стала. І мене зараз просто криє... Чи то вік, чи то нерви вже в біса поплавило, чи ще щось. Але досить нове для мене. Сльози течуть і течуть", - поділилася Марія.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

У наступній "сторіз" телеведуча розповіла, що знайшла пояснення свого стану.

"Закінчується назавжди етап, в якому все її життя залежало від мене: від народження й до сьогодні. Перші 20 років життя моєї дитини, в яких вона закладалася як особистість, формувалася як людина, коли в кожному моменті потребувала моєї підтримки та участі. Лікарі, вчителі, садочки, школи, подорожі, книги, музика, їжа, спосіб життя - все продумувалося мною. Всі випробування, зради, біль, радості, досягнення, успіхи та страхи вона переживала буквально у наших обіймах, коли ми трималися за руки", – написала вона.

Нані - 18 років Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Зараз моя донька входить в етап, де будуватиме своє життя самостійно, спираючись на те, що я змогла або не змогла вкласти в неї, - продовжила Марія. - Тепер я стаю просто мамою, яка буде спостерігати за її шляхом, і намагатися бути поряд, коли вона мене потребуватиме".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

На відміну від Нани, син Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва часто з'являється в соцмережах своєї зіркової мами. Після початку повномасштабної війни хлопчик жив із бабусею у Варшаві, а мама приїжджала до них кілька разів на 1-2 місяці. Днями телеведуча забрала 9-річного Сашка до Києва.

Маша Єфросиніна із сином Сашком Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Раніше Маша Єфросиніна показала, який вони з чоловіком влаштували синові сюрприз на день народження.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представитель Нидерландов на "Евровидении-2024" Йост Кляйн отстранен от генеральной репетиции перед финалом, где жюри выставляли оценки

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале