RU  UA

Дізнатися

Працює у РФ та мовчить про війну: дочка Ольги Сумської похвалилася зйомками у російському серіалі

Акторка активно будує кар'єру у країні-агресорці

Антоніна Паперна, старша донька Ольги Сумської, продовжує жити в РФ та мовчати про війну в рідній країні. Більше того, вона похвалилася зйомками у російському серіалі, заявивши про участь у "великому проекті".

Відповідні кадри, зроблені під час зйомок, Паперна опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Так, відомо що вона зіграла роль другого плану в одній зі стрічок. "Прем'єра нашого великого проекту "Постукай у мої двері в Москві", - йдеться у підписі до знімку.

Читайте також: Не засуджую: Олексій Суханов став на захист Ольги Сумської, чия дочка в Росії мовчить про війну.

Фото: instagram.com/tony__pepper

Раніше Паперна не соромилась дякувати російським загарбникам за можливість заробляти криваві рублі. "Мене дійсно завжди захоплювали жінки, які вміють і поєднувати кар'єру, і бути турботливою мамою та прекрасною дружиною. Я люблю діяльних людей, які не сидять на місці, розвиваються, вигадують, творять, ростуть і йдуть уперед. Час змушує нас жити тут і зараз, треба лише так", - писала вона.

Окрім того, донька Сумської не полишає надій, що в майбутньому стане частиною московського театру Вахтангова: "Кілька років я пропрацювала в театрі Вахтангова, одразу після того, як випустилася з театрального інституту імені Бориса Щукіна. Це була моя мрія, до якої я дуже довго йшла. Наші шляхи розійшлися, але не виключаю, що вони ще колись зійдуться".

Нагадаємо, на початку повномасштабної російсько-української війни Паперна зникла із соцмереж та обрала для себе позицію мовчання. У той час її зіркова мама говорила про те, що донька "важко переживає події в Україні" і не може виїхати, оскільки має на те "свої причини".

Читайте на тему: Ця ситуація почалася не зараз: Ірма Вітовська прокоментувала зрадницьку позицію Антоніни Паперної.

Паперна з чоловіком і донькоюФото: instagram.com/tony__pepper

Як відомо, Антоніна перебуває у цивільному шлюбі з російським актором Володимиром Ягличем з 2015 року. Пара виховує двох дітей: доньку Єву та сина Данила. Про війну в Україні акторка згадала лише один раз, написавши 24 лютого 2022 року, що "все це жахливо". Однак вона не стала уточнювати, що саме Росія напала на Україну.

Після цього з боку Паперної послідувало затяжне мовчання. Наразі ж вона вже не соромиться демонструвати своє життя у державі-терористці та навіть захоплюватися можливістю бути причетною до РФ.

  • Не змогла зробити вибір: нещодавно кума Галини Безрук розповіла, чому та залишилася в Росії під час війни.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитрий Коляденко признался, что больше не общается со своей бывшей Ириной Билык из-за неприятной ситуации

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Украинская певица Светлана Тарабарова сообщила, что умер ее отец - мужчине было 70 лет

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee рассказала о своем самочувствии на фоне заявлений о проблемах с алкоголем – она заявила, что боролась с собственными демонами