RU  UA

Дізнатися

Алан Бадоєв зізнався, де живе його дочка від ексдружини, яка працює на російських пропагандистів

Дитина українського режисера мешкає в іншій країні

Від шлюбу з Жанною Бадоєвою Алан Бадоєв має доньку Лоліту. Колишня дружина режисера багато років живе за кордоном та має громадянство Італії, але після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну вирішила заробляти гроші в країні-окупанті.

У розмові з журналістами Люкс ФМ український кліпмейкер розповів, де нині мешкає його 19-річна донька та чим дівчина займається. За словами Алана, Лоліта вже 6 років живе та навчається в Італії.

Читайте також: Зрадниця Лоліта розповіла, як утримує маму і доньку, яких вивезла з України під час війни.

Донька Алана Бадоєва з матір'ю Фото: instagram.com/zhanna_badoeva

"В Італії, звісно, проживає. Вже шість років. Там вона й навчається. А ким вона буде, - побачимо. Я не поспішаю ніколи", - сказав режисер.

В Італії також живе пасинок Бадоєва Борис, який народився у першому шлюбі зрадниці з бізнесменом Ігорем Кураченком. За кордоном хлопець працює режисером та сценаристом. У січні 2024 року презентував у Мілані свій документальний фільм. Алан називає себе батьком Бориса.

Жанна Бадоєва із сином Фото: instagram.com/zhanna_badoeva

Жанна Бадоєва живе в Італії зі своїм третім чоловіком, італійським бізнесменом львівського походження Василем Мельнічі, та працює на пропагандистів. Телеведуча знімає шоу "Жизнь других", яке незабаром виходить на російському "Первом канале".

І хоча Бадоєва громадянка Італії та постійно живе за кордоном, вона вирішила заробляти гроші в Росії та мовчати про війну в Україні, від паспорта якої відмовилася.

Жанна Бадоєва з чоловіком Фото: instagram.com/zhanna_badoeva

З січня 2023 року Жанна Бадоєва перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність. Після попадання зрадниці до санкційних списків, режисер заступився за колишню дружину і сказав, що "як любив Жанну, так і любить".

"Вона мати моєї дитини, а для мене це святе. Коли закінчиться війна, підемо і розберемо ці списки, і дещо пояснимо. Але це буде тільки якщо Жанна захоче. Якщо вона там зараз є у списках, ми погоджуємося. Нехай так і буде, але нам є що сказати і що показати теж. Коли прийде час висловитися і щось показати, Жанна з чоловіком це зробить. Але це не зараз, і я не маю права це робити", - говорив кліпмейкер навесні минулого року.

Алан Бадоєв Фото: instagram.com/alanbadoev

Тим часом донька Ольги Сумської Антоніна Паперна похвалилася зйомками у російському серіалі.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео