RU  UA

Дізнатися

Що зараз з Дунканом Лоуренсом - переможцем "Євробачення", який зіграв весілля з чоловіком

Співак виграв конкурс пісні у 2019 році

Напередодні "Євробачення-2024", в якому Україну представить перспективний дует alyona alyona і Jerry Heil, саме час згадати про яскравих переможців, чиї пісні підкорили Європу. Серед них - Дункан Лоуренс з Нідерландів, який виграв конкурс у 2019 році з ліричною баладою "Arcade".

Читайте також: Як склалася доля Дани Інтернешнл - трансгендерної співачки, яка виграла "Євробачення" з хітом "Diva".

Співаку було 24 роки, коли він став переможцем "Євробачення", і конкурс, за яким стежило близько 200 млн. глядачів у всьому світі, став довгоочікуваним поштовхом у його кар'єрі. Після перемоги на "Євробаченні" Лоуренс грав на великих концертах у Нідерландах, мандрував Європою з промо-турами та випустив свій другий сингл. При цьому через пандемію Covid-19 він став єдиним переможцем "Євробачення", який утримував свій статус два роки поспіль.

Дункан Лоуренс – переможець "Євробачення-2019" Фото: Getty Images

Нідерланди - невелика країна, тому невдовзі після конкурсу Дункан перетнув океан і переїхав до Лос-Анджелеса. Там він підписав контракт із великою звукозаписною компанією, а також познайомився з композитором та автором пісень Джорданом Гарфілдом, з яким у співака зав'язалися романтичні стосунки. Лоуренс не приховував, що є бісексуалом: камінг-аут він здійснив ще у 2016 році, будучи студентом коледжу.

Стосунки Лоуренса та Гарфілда розвивалися стрімко. Пара заручилася, і чоловіки не могли приховати свого щастя. "Я найщасливіша людина на світі. Я зробив пропозицію Дункану, і він відповів "так". Я ніколи ще не був такий щасливий. Я виходжу заміж за розумну, талановиту, геніальну і мужню людину. А ще - за свого кращого друга", - зізнався Гарфілд.

Читайте також: Що сталося з Марією Шерифович - переможницею "Євробачення", яка обійшла Вєрку Сердючку.

Дункан Лоуренс та його обранець Джордан Гарфілд Фото: https://www.instagram.com/itsduncanlaurence/

У серпні 2023 року закохані зіграли весілля. Співак показав у Instagram кадри романтичної церемонії у замку-готелі у Швеції. Наречені були одягнені в елегантні чорні смокінги, лацкани яких, як і простір навколо, були прикрашені білими гіпсофілами.

Фото: https://www.instagram.com/itsduncanlaurence/

Фото: https://www.instagram.com/itsduncanlaurence/

Разом із Гарфілдом Дункан Лоуренс випустив свій перший альбом, тому пару пов'язує і творче партнерство. "Ми дійсно пізнали одне одного краще завдяки написанню музики. Тому що ви разом розповідаєте історії зовсім по-різному, і ви дуже глибоко занурюєтеся в ці історії", - говорив співак.

Фото: https://www.instagram.com/itsduncanlaurence/

Яким був Дункан Лоуренс до популярності

Дункан Лоуренс виріс у дуже маленькому містечку у Нідерландах. Вихованням хлопчика здебільшого займалися бабуся та дідусь, оскільки його розлучені батьки заробляли на життя. Він почав писати пісні у дуже ранньому віці, і музика стала для Дункана порятунком від жорстокості реального світу. Причина в тому, що Лоуренс у дитинстві та підлітковому віці був жертвою булінгу – знущань з боку хуліганів.

Читайте також: Що сталося з Кончітою Вурст - переможцем "Євробачення" в образі бородатої жінки, який лікувався від ВІЛ.

Дункан Лоуренс був жертвою знущань хуліганів у дитинстві та підлітковому віці Фото: Getty Images

"З мене знущалися з чотирьох років до 18. Так що, по суті, музика була моєю безпечною гаванню, і це був мій спосіб знайти надію, створити світ, в якому я міг бути просто самим собою, - говорив артист в інтерв'ю. - Це зробило мене тим, ким я є сьогодні. Це важко, коли проходиш через це, але тепер мені добре. Я можу займатися тим, що люблю. Я також можу зв'язатися з людьми, з яких потенційно знущаються. Можливо, вони знаходяться в такій самій ситуації. Хочу сказати, що якщо я, маленький сільський хлопчик із Нідерландів, зміг зробити це, то і вони зможуть здійснити свої мрії".

До участі в "Євробаченні-2019" Дункан Лоуренс навчався у рок-академії, виконував кавери та брав участь у "Голосі Голландії", де переміг. Пісня "Arcade", яка принесла йому тріумф на музичному конкурсі, стала його першим випущеним синглом.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Как представительницы Украины на "Евровидении-2024" alyona alyona и Jerry Heil выступили в финале конкурса 11 мая

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Что известно о представителе Ирландии на конкурсе "Евровидение-2024" Bambie Thug