RU  UA

Дізнатися

Повний атас: брат Антоніни Паперної прокоментував її мовчання про війну і роботу в Москві

В'ячеслав Хостікоєв висловився про зрадницьку позицію сестри

Старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна живе в Росії зі своїм чоловіком-росіянином Володимиром Ягличем та двома дітьми. Акторка не просто мовчить про війну в Україні, а й продовжує будувати там свою кар'єру та вихвалятися ролями у соцмережах. Її знаменита мати неодноразово виправдовувала дочку-зрадницю, тепер зрадницьку позицію уродженки Києва прокоментував її двоюрідний брат В'ячеслав Хостікоєв.

В інтерв'ю Rostyslove Production український актор зізнався, що не підтримує зв'язок із сестрою в Москві, а всі його спроби достукатися до неї на початку повномасштабної війни не мали успіху. Хостікоєв згадав жахи перших днів російського вторгнення, які збіглися зі смертю їхньої бабусі Анни Сумської, яка пішла з життя 27 лютого 2022 року.

Читайте також: Російські зірки родом з України, які зрадили своє коріння і не засуджують військову агресію РФ.

В'ячеслав Хостікоєв - син акторки Наталії Сумської та актора Анатолія Хостікоєва Фото: instagram.com/khostikoiev

"Мені досі неприємно, бо це відчуття, коли летять ракети, померла бабуся і ти пишеш своїй сестрі: "Тоню, там таке відбувається (я їй скидаю, як потрапляє ракета в будівлю), померла бабуся, дай відповідь, що там у тебе? Що взагалі відбувається?". І я пишу одне повідомлення, друге, третє, четверте. І тільки бачу: продивилася", - розповів В'ячеслав про "спілкування" з Антоніною.

Син Наталії Сумської додав, що його спроби достукатися до Паперної тривали кілька днів, але потім він перестав писати сестрі.

"У мене є багато запитань до неї. Найбільше мені хотілося б подивитися їй в очі. Помовчати і подивитися одне на одного. Хотів би зрозуміти її історію", – зазначив племінник Ольги Сумської.

Також Хостікоєва неприємно здивувало, що його двоюрідна сестра продовжує будувати кар'єру в країні-агресорці. Артист згадав, як нещодавно натрапив на новину про зйомки Паперної у російському проекті.

"Відкриваю посилання і дійсно, якийсь серіальчик. 5 чи 6 серій. У неї там головна роль, вона з якимось чоловіком знімається. Це повний атас", - прокоментував В'ячеслав Хостікоєв.

В'ячеслав із двоюрідними сестрами Антоніною та Анною Фото: instagram.com/khostikoiev

Раніше зрадницьку позицію Антоніни Паперної прокоментувала акторка Ірма Вітовська.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Джамала втретє стала мамою: співачка показала зворушливе фото з пологового

Певица Джамала родила третьего сына и рассекретила его имя - звезда показала фото из роддома - пост артистки

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкин отреагировал на обстрелы Харькова. Артист выразил соболезнования потерпевшим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна разорвала отношения с молодым любимым. Причиной разрыва стал напряженный рабочий график артистки