Лайм

Що зараз з актрисами серіалу "Всі жінки - відьми", одна з яких лікується від раку 4 стадії

Прем'єра серіалу про сестер-чародійок відбулася 26 років тому

Серіал "Чародійки" ("Всі жінки відьми") вийшов на екрани 26 років тому. Він приніс світову популярність актрисам, які зіграли в ньому головні ролі сестер-чародійок - Шеннен Догерті, Холлі Марі Комбс, Аліссі Мілано та Роуз Макгоуен. Розповідаємо, як склалося їхнє життя та як змінилися зірки серіалу.

Читайте також: Як зараз виглядає зірка мильних опер Вероніка Кастро: скандал ледь не зруйнував її репутацію.

Шеннен Догерті (Прю)

Перш ніж потрапити до "Чародійок", Шеннен Догерті вже була зіркою екрану. Вона знімалася у серіалі "Беверлі-Хіллз, 90210", тому її ім'я було на слуху в усьому світі. Догерті зіграла старшу сестру Прю, яка могла переміщати предмети силою думки. Зрештою, вона пішла з шоу наприкінці третього сезону, а причиною стали конфлікти з колегами.

Шеннен Догерті у серіалі "Всі жінки - відьми" грала Прю Фото: Getty Images

"На знімальному майданчику було забагато драми і недостатньо пристрасті до роботи. Знаєте, мені 30 років, і я більше не маю часу на драму", - говорила вона у 2001 році.

З того часу вона продовжувала працювати в кіно та на телебаченні, але без проривних ролей у кар'єрі. З 2015 року актриса публічно розповіла про свій діагноз раку молочної залози та складне лікування. Після короткої ремісії хвороба повернулася, і зараз у Шеннен Доерті 4 стадія раку з метастазами. Вона проходить експериментальну терапію та сподівається на її позитивний результат.

У квітні 2023 року 52-річна Догерті оголосила про розлучення з третім чоловіком Куртом Ісварієнком після 12 років шлюбу. Причиною виявилася зрада чоловіка, про яку актриса дізналася напередодні серйозної операції на головному мозку.

Шеннен Доерті зараз лікується від раку Фото: Getty Images

Читайте також: Що стало зі співачкою Оксаною Мухою - переможницею "Голос країни", яка боролася із раком.

Холлі Марі Комбс (Пайпер)

У серіалі "Всі жінки - відьми" Холлі Марі Комбс зіграла середню сестру Пайпер, яка має здатність заморожувати або нагрівати молекули, що призводить до вибухових результатів.

Холлі Марі Комбс у 1998 році у ролі Пайпер Фото: Getty Images

Після того, як "Всі жінки - відьми" закінчилися у 2006 році, Комбс перебирала між ролями на телебаченні та в кіно, перш ніж зупинилася на серіалі "Милі ошуканки". Наразі вона веде подкаст "Чародії" з колегами по серіалу Дрю Фуллером та Браяном Краузе.

49-річна Комбс, яка має трьох синів від колишнього чоловіка Девіда Донохо, вийшла заміж втретє за Майка Райана в 2019 році.

Читайте також: Хвороба Паркінсона помітно змінила його: як зараз виглядає актор Майкл Джей Фокс.

Холлі Марі Комбс зараз Фото: Getty Images

Аліса Мілано (Фібі)

Роль Фібі в "Чародійках" подарувала Аліссі Мілано популярність та затребуваність, і з того часу вона постійно працювала на телебаченні. Актриса знімалася в серіалах "Мене звуть Ерл", "Коханки" та "Ненаситна". Вона також відіграла важливу роль у запуску руху #MeToo після того, як її колега по серіалу Роуз Макгоуен звинуватила продюсера Харві Вайнштейна у сексуальному насильстві.

Аліса Мілано грала Фібі у "Всі жінки - відьми" Фото: Getty Images

У 2021 року Мілано розповіла про розбіжності на знімальному майданчику, особливо з Шеннен Доерті. "Я могла б взяти на себе відповідальність за більшу частину напруги, яка у нас була. Я думаю, що більша частина нашої боротьби виникла через відчуття, що я брала участь у змаганнях, а не в сестринстві, про яке так багато говорилося в серіалі. І я відчуваю деяку провину за свою участь у цьому", - заявила актриса. Вона додала, що вона та її колеги продовжують спілкуватися, незважаючи на попередні розбіжності.

50-річна Мілано одружена зі своїм другим чоловіком, агентом з пошуку талантів Девідом Бугліарі, разом вони виховують двох дітей.

Читайте також: Важкохвора Селін Діон здивувала появою на церемонії "Греммі-2024": як виглядає зірка.

Аліса Мілано зараз Фото: Getty Images

Роуз Макгоуен

Роуз Макгоуен з'явилася в серіалі "Всі жінки - відьми" в четвертому сезоні в ролі зведеної сестри Пейдж, у якої був особливий набір здібностей. До того, як приєднатися до шоу, вона знімалася у таких фільмах, як "Крик", "Біо-Купол" та "Людина Енсіно".

Роуз Макгоуен у "Всі жінки - відьми" грала Пейдж Фото: Getty Images

Після проекту Макгоуен продовжила роботу на телебаченні та в кіно, знялася у серії фільмів режисерів Роберта Родрігеса та Квентіна Тарантіно. Але її ім'я стало гучним синонімом руху #MeToo після того, як вона стала однією з перших актрис, які звинуватили продюсера Харві Вайнштейна у сексуальному насильстві.

50-річна Макгоуен була заручена з Меріліном Менсоном у 2001 році та з режисером Робертом Родрігесом у 2007 році, а потім вийшла заміж за художника Дейві Детала у 2013 році. У 2016 році вони розлучилися.

Роуз Макговен зараз Getty Images

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця та яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий