RU  UA

Дізнатися

Крістен Стюарт з'явилася на червоній доріжці у відвертому вбранні українського бренду: фото

Акторка обрала сміливий образ

Все більше світових зірок обирають речі українських дизайнерів для своїх публічних виходів і глянцевих фотозйомок. Американська акторка Крістен Стюарт з'явилася на прем'єрі нового фільму "Кохання, брехня і кровопролиття", в якому вона зіграла головну роль, у відвертому вбранні українського бренду.

На червону доріжку заходу, що відбувся 5 березня у Беверлі-Хіллз, Каліфорнія, зірка фільмів "Сутінки" та "Спенсер: Таємниця принцеси Діани" прийшла в чорному боді ультра-високого крою з відкритою спиною і на тонких бретельках українського бренду Better. Поверх нього акторка накинула чорний блейзер із підкоченими рукавами.

Читайте також: Дженніфер Лопес у відвертій сукні українського дизайнера зіграла наречену у новому кліпі.

Фото: Getty Images

Свій сміливий образ 33-річна Крістен доповнила чорними колготками і туфлями-човниками на високих підборах, а з аксесуарів обрала каблучки з білого дорогоцінного металу.

Фото: Getty Images

Better – бренд української стилістки та колишньої fashion-директорки Vogue UA Юлії Пеліпас, який вона запустила у 2020 році. Основа бренду – система переробки. Дизайнерка робить акцент на апсайклінгу, тобто вторинному використанні речей.

Речі українських брендів є у гардеробі багатьох голлівудських зірок. Знаменитості обирають вбрання наших дизайнерів для червоних доріжок, престижних церемоній, виступів на сцені, зйомок кліпів, фотосесій та інших публічних заходів.

Фото: Getty Images

Також світові зірки носять одяг українських дизайнерів у повсякденному житті. Одна з них – американська актрорка Келлі Разерфорд, яка є великою шанувальницею суконь-вишиванок. Нещодавно зірка серіалів "Пліткарка" та "Район Мелроуз" показала ліфтолук в сукні українського бренду GUNIA Project.

Раніше Ріта Ора у вбранні українського бренду прикрасила обкладинку L'officiel: фото.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии