RU  UA

Дізнатися

Ольга Сумська прокоментувала, чи отримала її дочка Тоня Паперна російський паспорт

Акторка відповіла на чутки про її старшу дитину

Старша донька Ольги Сумської живе у Москві зі своїм чоловіком-росіянином Володимиром Ягличем та двома дітьми. Тоня Паперна поїхала в країну-агресорку ще до повномасштабного вторгнення РФ в Україну, проте після залишилася там і мовчить про злочини росіян у рідній країні. Така позиція Антоніни стала приводом для розмов, що вона має громадянство Росії, тим більше, що раніше про це нібито згадувала її мати-артистка.

У коментарі "Люкс ФМ" Сумська відповіла, чи дійсно її дочка отримала російський паспорт. Журналістка пригадала акторці її інтерв'ю 2014 року, в якому вона нібито сказала, що їй довелося заплатити 5 млн. рублів, аби Тоня стала громадянкою РФ. Ольга каже, що тоді її слова вирвали із контексту, і вона нікому ніколи не платила.

Читайте також: Працює в РФ і мовчить про війну: донька Ольги Сумської похвалилася зйомками у російському серіалі.

Ольга Сумська зі старшою дочкою Фото: instagram.com/olgasumska

"Це страшне інтерв'ю, ми тоді не розуміли, що стоїть за цим. Тому кожне слово має бути виваженим і контрольованим. Ніяких рублів... Знаєте, є фрази, які взяли і змонтували. Ніяких рублів ніхто не платив. Тобто була ситуація, коли на той час людям необхідно було оформити паспорт і, можливо, вони вдавалися до таких методів. Але це не про мене і не про мою доньку", – сказала Ольга Сумська.

Артистка зазначила, що Антоніна має паспорт України, бо вона - українка. А чи має її дитина громадянство Росії, вона точно не знає, оскільки не спілкується з Паперною на "ці теми".

"Це - страшний біль. Просто хочеться її обійняти. Своїх онуків. Вони ростуть. Вони мали б бачити свою бабусю, я б хотіла дати їм всю себе", - додала Сумська, яка два роки не бачила доньку й онуків.

Тоня Паперна з чоловіком-росіянином Фото: instagram.com/tony__pepper

Дізнайтеся також, у кого із зірок родичі живуть в Росії, мовчать чи підтримують війну.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии