RU  UA

Дізнатися

Незрозуміла зустріч: Мішель Андраде згадала, як випадково зустріла Потапа, який живе за кордоном

Співачка каже, що вони з репером більше не будуть друзями

Потап (справжнє ім'я - Олексій Потапенко) після початку повномасштабної війни в Україні більшу частину часу проводить за кордоном. Співачка Мішель Андраде за період російського вторгнення лише один раз бачила свого колишнього продюсера, і ця зустріч, за словами виконавиці, була випадковою і "незрозумілою".

"Потап дуже емоційний, насправді. І мені здається, що він дуже енергетична людина. Інколи тяжко з ним говорити, якщо чесно. Я його зустріла лише одного разу після повномасштабного вторгнення, це була досить незрозуміла зустріч. Ніби було все добре, але все одно я відчуваю, що ми вже ніколи не будемо друзями. Я не буду загадувати, але просто ось так", - сказала вона в інтерв'ю "Радіо Промінь".

Читайте також: Потап у Маямі похизувався фото з нареченим Меган Фокс, яка принизила українок.

Фото: instagram.com/mishvirmish

Також Мішель розповіла, що припинила співпрацю у лейблом MOЗGI ще до того, як Ірина Горова завершила співпрацю з Потапом та перейменувала компанію в Pomitni.

"До того, як вони переформатувалися в Pomitni, ми вже не були у відносинах "продюсер і підопічна". Коли почалось повномасштабне вторгнення, ми вели переговори про те, що ми вже не хочемо працювати разом. Тому що я зрозуміла, що хочу дати собі час для того, щоб створити щось нове. І коли ви розвиваєтесь – ви йдете разом або вже окремо. Я зрозуміла, що я хочу вже, напевно, окремо, бо деякі мої ідеї не підтримували. Мені дуже тяжко, коли в творчих моментах мені не дають слова, не підтримують", - сказала Андраде.

Фото: instagram.com/mishvirmish

Нагадаємо, що Потап на момент початку повномасштабного вторгнення РФ разом із дружиною з Настею Каменських та їхніми мамами перебував у Барселоні. В Україну він приїхав лише через 7 місяців. І хоча пізніше артист показував "контракт добровольця тероборони", нині він безперешкодно працює за кордоном.

Фото: instagram.com/realpotap

Раніше Позитив (Олексій Завгородній) розповів про дружбу з Потапом, яка похитнулася під час війни: Розійшлися дороги.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona упала на одной из репетиций перед Евровидением 2024 из-за кольчуги - автор украшения показала ее фото и процесс создания

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Крис Дженнер рассказала, что у нее диагностировали раковую опухоль - об этом звезда сообщила в трейлере к 5 сезону Семейство Кардашьян