Лайм

Куди зникли блогери Пренткович та Гонковський після скандалу з Мальдівами: пару помітили за кордоном

Що відомо про переїзд пари

Тиждень тому українська блогерка-мільйонниця Таня Пренткович та її цивільний чоловік Андрій Гонковський повідомили про переїзд. Пара говорила, що зважилася на цей крок через постійні погрози на тлі скандалу з відпочинком на Мальдівах. Інфлюенсерка розповідала, що вони поїхали з Тернополя, але "з метою безпеки" не стала говорити, де саме знаходиться їхній новий дім: в Україні чи за кордоном.

Блогер Богдан Беспалов із посиланням на свої джерела заявив, що Таня Пренткович і Андрій Гонковський перебувають у Португалії. "Переживають несправедливий хейт від українців на сонячному березі... Втомились від війни, хейту, і скоро так буде сипатись більшість, хто за ці два роки надягав маску патріотів та емпатів", - написав він у себе в Telegram.

Читайте також: Відпочинок Тані Пренткович та її чоловіка на Мальдівах: у ЦПД прокоментували скандал.

Фото: instagram.com/gonkovskiy

Самі блогери цю інформацію не коментують. Пренткович говорила, що вони з коханим не розкриватимуть "країну чи місто України", куди вони переїхали, бо бояться за своє життя.

"Мені прилітають погрози, нас хочуть вбити. Кажуть, щоб ми розбилися на літаку. Я вам зараз маю сказати, в якій ми країні чи де ми взагалі, чи в якому ми місті України? До речі, ми не говорили нічого про закордон", - говорила блогерка.

Нагадаємо, скандал навколо Пренткович і Гонковського виник у січні, коли в мережі оприлюднили фото пари з відпочинку на Мальдівах. Український підприємець виїхав з України спочатку як речник до Польщі, а потім вирушив до коханої на дорогий курорт.

На обурення користувачів блогерка відповідала, що її коханий виїхав з України "на законних підставах", і він нібито має право на відпочинок, адже "зробив стільки хороших справ" для ЗСУ.

Фото: instagram.com/gonkovskiy

Сам Гонковський пізніше пояснив, що опинився на Мальдівах "випадково". Він сказав, що мав у Варшаві кілька вільних днів, тож вирішив злітати до дружини й дітей на райський острів. Гонковський додав, що після короткого відпочинку на Мальдівах він вирушив до Польщі та провів там благодійний тренінг, після чого нібито повернувся в Україну.

В лютому блогер сказав, що хейт "перейшов усі кордони", оскільки дійшло до погроз та особистих образ. Гонковський заявив, що звернувся в поліцію та зайнявся питанням забезпечення безпеки для сім'ї. Після цього була заява про переїзд.

Зазначимо, що нещодавно ЗМІ повідомили, що чоловік Тані Пренткович не повертався в Україну після того, як у січні виїхав спочатку до Польщі як волонтер, а згодом полетів на Мальдіви. За даними "УП", Андрій Гонковський перетнув українсько-польський кордон 8 січня 2024 року о 10:17 у пункті Краковець на автомобілі BMW. І з того часу додому він не повертався.

Фото: instagram.com/gonkovskiy

Раніше Андрій Рибак розповів, як Олександр Еллерт виїхав за кордон.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо