RU  UA

Дізнатися

Наталка Денисенко у річницю шлюбу показала, яким було її романтичне весілля на Мальдівах

На цьому святкуванні закохані були лише вдвох

Акторка Наталка Денисенко святкує 7-му річницю шлюбу зі своїм чоловіком Андрієм Федінчиком, який наразі є військовослужбовцем. У соцмережах вона поділилася серією архівних фото, зроблених під час їхньої весільної церемонії на Мальдівах.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці зірки в Instagram. Вона опублікувала кілька щасливих сонячних кадрів, а також написала свої думки стосовно цієї особливої дати.

Читайте на тему: Кохання переможе: Марічка Падалко зворушила архівним фото з чоловіком, який зараз воює.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

"Сьогодні у нас з Андрієм Федінчиком річниця весілля. 1.04.2017 року на Мальдівах ми побралися. Лише він і я. Жодних гостей. Це було свято лише для нас двох, наше перше і головне весілля. Потім ще було декілька весіль з гостями і розписом, потім ще весілля на четверту річницю. І мені хочеться ще. Вважаю, що образ нареченої мені дуже личить, скажіть? Сім років подружнього життя", - написала вона.

"Сьогодні і приємний день і не дуже, бо саме сьогодні я знов провела свого чоловіка у відрядження заради перемоги і захисту нашої країни. Як же хочеться скоріше мирного неба, і такого просто щастя, яке було", - також зазначила Денисенко.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

У блозі акторка ділилася, що мала змогу провести кілька днів поруч із своїм обранцем, оскільки йому дали коротку відпустку. Проте, як зізнається знаменитість, кожне розставання для неї є болісним і важким:

"Ви, можливо, помітили, що я цей тиждень була не така активна в Instagram, як зазвичай. Бо приїхав чоловік. Якщо у вас в оточенні є сім'ї, у кого хтось в ЗСУ, знайте, що їм живеться трошки важче, ніж тим, хто має мирне життя. Проводжала поглядом до останньої секунди... Я багато не показую своїх почуттів щодо цього в соцмережі, але знаходяться ті, хто може написати щось негативне, і це боляче".

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Читайте також: Злюся і пишаюся: Маша Єфросиніна чесно розповіла про почуття до чоловіка-військового.

У коментарях під публікацію колеги та шанувальники привітали пару з річницею, а також побажали їм довгих років щасливого подружнього життя під мирним українським небом.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Нагадаємо, окрім весілля на Мальдівах, пара також зіграла святкування у Києві, де були присутні їхні родичі та близькі друзі. Ще вони брали участь у весільному фестивалі, де вкотре одружилися. Майбутні закохані познайомилися під час зйомок українського серіалу "Клан Ювелірів", зігравши тоді закохану пару. Разом подружжя виховує сина Андрія, якому у вересні минулого року виповнилося 6 років.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

  • Шлюб з Денисенко є другим для Андрія Федінчика, і раніше Наталка коментувала, чи з'ясовувала з нею стосунки колишня обраниця чоловіка.

Цікаві новини для вас:

айцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие