RU  UA

Дізнатися

Не можу видалити номер: Андрій Бєдняков зворушливо звернувся до мами в другі роковини її смерті

Здоров'я жінки підкосила повномасштабна війна

Андрій Бєдняков зворушливо вшанував пам'ять своєї мами у другі роковини її смерті. Нагадаємо, жінка померла у квітні 2022 року під час облоги Маріуполя. Валентина Миколаївна впала в кому, і хоча її вдалося вивезти з-під обстрілів, 6 квітня її серце, на жаль, зупинилося.

Ведучий у публікації в Instagram зізнався, що досі не може видалити номер рідної людини. Також у пості він згадав про онуків і показав архівне фото своєї матері.

Читайте також: Мій янголе: Віталій Козловський зворушливо звернувся до батька у роковини його смерті.

Фото: instagram.com/biedniakov

"2 роки як не можу видалити твій номер.. Валентино Миколаївно, Ваші онуки ростуть Ксені майже 9, а Остапу 1,5 роки. Я поїв, аналіз крові хороший, а куртка прикриває попу. Набери, як зможеш. Люблю", - зазначив шоумен.

Свою онуку Ксенію Валентина Миколаївна ще встигла побачити, а от молодшого онука Остапа – ні. Хлопчик народився наприкінці жовтня 2022 року.

У минулому Бєдняков говорив, що його мама тривалий час хворіла, але якби російські окупанти не вторглися в Маріуполь, то все ще була б жива. Після початку повномасштабної російсько-української війни жінка почала слабшати з кожним днем.

Читайте на тему: Дуже схожий на батька: Тіна Кароль показала дорослого сина у день народження покійного Євгена Огіра.

Фото: instagram.com/biedniakov

"Як тільки все почалося, нам написала жінка, яка сиділа з мамою і сказала: "До мене підійшла Валентина Миколаївна обняла мене і сказала, ну все це кінець". З кожним вибухом їй ставало гірше. Здоровій людині це важко, а хворій людині в рази важче. Плюс у квартирі було вже +3, потім 0 градусів, а для хворої дорослої людини це катастрофа", - розповідав ведучий.

Також чоловік ділився, що маму вдалося вивезти із окупованого міста та поховати по-людськи, але могила жінки розташована на непідконтрольній нашій країні території.

Андрій Бєдняков і його мама Валентина МиколаївнаФото: instagram.com/biedniakov

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ