RU  UA

Дізнатися

Недогледіли: Потап прокоментував скандал з виступом на концерті "Російське ретро" у Німеччині

Чоловік Насті Каменської записав відеозвернення

Потап вийшов на зв'язок на тлі скандалу з виступом на концерті "Російське ретро", що має відбутися у Німеччині. У соцмережах він попросив вибачення в українців, зазначивши, що він та його команда "недогледіли" і опублікована афіша "не була узгоджена" з ними.

В опублікованому в Instagram ролику чоловік прокоментував афішу, де його назвали "зіркою російського ретро". При цьому він не сказав, що його участь у заході буде скасована, а навпаки запросив усіх бажаючих на концерт, підкресливши, що "буде весело".

Читайте також: Усе, що він робить - крінж: ведуча Аліна Доротюк назвала "найзашкварнішу" українську зірку.

Олексій ПотапенкоФото: instagram.com/realpotap

"Знаю кіпіш з приводу афіші. Справедливо. Це людський фактор. Я не один, хто потрапляв у такі ситуації. Ким мене тільки не називали, але тільки не так, як на цій афіші, - сказав репер та продюсер. - Це була неузгоджена афіша, її виставили, але ми її зараз виправили. Я прошу вибачення у всіх, кого це обурило. Всіх запрошую на концерт, буде весело. Вибачте, недогледіли".

Напередодні виникнення скандалу Потапенко ніяким чином не коментував свій виступ у Німеччині, де він виконуватиме російськомовні пісні. У соцмережах він не анонсував участь у концерті, а лише розповідав підписникам, чим займається за кордоном, де, нагадаємо, живе у період повномасштабної російсько-української війни.

Читайте також: Незрозуміла зустріч: Мішель Андраде згадала, як випадково зустріла Потапа, який живе за кордоном.

Афіша концерту Потапа на вечірці "Російське ретро"Фото: prime-night.de

До слова, клуб Prime у місті Білефельд часто влаштовує заходи, спрямовані саме для російської публіки. Раніше там виступали Б'янка, зрадник України та брат української артистки Таяни Міша Марвін. А у березні цього року туди приїжджали росіяни Galibri & Mavik, які присвячують свої пісні "великому другу Путіна" Стівену Сігалу.

  • Раніше Потап у Маямі хизувався фото з нареченим Меган Фокс, яка принизила українок.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бизнесмен Иракли Макацария стал популярным благодаря шоу Холостяк. Сейчас он с семьей живет в Грузии

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Сын Марички Падалко и Егора Соболева в 17 лет осваивает военный навык – парень учится собирать fpv-дроны, чтобы помочь отцу на фронте

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Что означают символы на вышиванке Владимира Зеленского и Елены Зеленской, в которых они поздравили украинцев с Днем вышиванки 2024