RU  UA

Дізнатися

Олена Зеленська у вишитій сорочці і модних палаццо зустрілася з королевою Данії

Лаконічний аутфіт складався з білого та чорного кольорів

Олена Зеленська, яка нещодавно відвідала популярну виставку у Києві, цього разу зустрілася з королевою Данії Мері. Перша леді відправилась до Копенгагена з робочим візитом, де у тому числі взяла участь у відкритті другого Українського інвестиційного форуму.

Подробиці зустрічі, а також фото дружина Володимира Зеленського оприлюднила у своєму Telegram-каналі. У відповідному пості вона подякувала королівській родині цієї країни за підтримку з перших днів повномасштабної війни. Також пані Олена нагадала, що минулого року разом із президентом мала честь зустрітися з Її Величністю королевою Маргаретте ІІ, яка зреклася престолу у січні цього року та поступилася місцем своїй невістці.

Читайте також: Це означало б, що найгірше позаду: Олена Зеленська поділилася особистою мрією про свого чоловіка.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Як і вся її родина, Королева Данії веде активну громадську діяльність, зокрема патронує понад 30 організацій, серед іншого тих, що надають гуманітарну допомогу, опікуються охороною здоров’я, захистом прав жінок, - йдеться у публікації Зеленської. - Вдячна королівській родині за те, що Данія – один із наших найбільших і надійніших партнерів у всіх починаннях".

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

На зустрічі перша леді України з'явилася в особливо вишуканому образі: вона обрала вбрання та аксесуари від українських виробників Gaptuvalnya та Gunia Project.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Так, на Зеленській можна побачити білосніжну вишиванку від марки Gaptuvalnya, прикрашену складною вишивкою-гладдю з квітковими візерунками. Дизайн натхненний яворівською хусткою. Особливу річ пані Олена поєднала з чорними штанами-палаццо та широким поясом, а також доповнила елегантний аутфіт аксесуарами від Gunia Project та підборами. Завершили образ об'ємно укладене волосся та невелика кількість макіяжу.

Читайте на тему: Складно, коли не можеш нічого планувати: Зеленський розповів про розмови з сином на тему війни.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

В іншій публікації в Telegram перша леді розповіла про відвідування Українського дому, який був відкритий завдяки спільним зусиллям уряду та парламенту Данії, а також місцевої влади і активістів. Там вона зустрілася з українською спільнотою та подякувала їм за гуманітарну допомогу, яку громада передає на Батьківщину.

Про свою участь у в інвестиційному форумі Зеленська написала наступне: "Тому що держава розуміє: одночасно з обороною потрібне відновлення – просто зараз. Відбудову не можна відкласти: нам треба будувати швидше, ніж ворог руйнує. І будувати краще, ніж було, у плані житла, навчання, роботи, медицини. Держава працює, щоб українці хотіли повертатися додому, щоб їм було куди повертатися. Щоб навіть живучи за кордоном, пишалися своєю Батьківщиною".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ