RU  UA

Дізнатися

Народилася і виросла у Києві: як Любов Успенська стала путіністкою, яка підтримує війну

Уродженка України з перших днів повномасштабного вторгнення РФ підтримує агресію Кремля

Незважаючи на своє українське походження, Любов Успенська підтримала напад Росії на Україну. За свою цинічну позицію у січні 2023 року киянка потрапила до списку санкцій РНБО. Нині 70-річна путіністка вихваляє країну-терористку і спонсорує російських окупантів, які вчиняють жорстокі воєнні злочини на її батьківщині.

Читайте також: Зрадник Юрій Бардаш у Росії назвав Україну "непотрібною" і розповів, що зробив зі своїм паспортом.

Фото: Wikipedia

Любов Успенська народилася та виросла у Києві. До речі, дата її народження – 24 лютого. Закінчила музичну школу та музичне училище імені Р. М. Глієра. У 1993 році співачка перебралася в Москву, але продовжувала гастролювати містами України майже до повномасштабного вторгнення РФ.

Останній свій концерт "королева шансону" провела у Палаці "Україна" у вересні 2021 року, де окрім сольних пісень прозвучала дуетна з Настею Каменських пісня, автором якої став Потап (Олексій Потапенко).

У березні 2024 року зрадниця офіційно стала громадянкою терористичної Росії.

Фото: instagram.com/uspenskayalubochka_fan

Пояснюючи свою зрадницьку позицію, Успенська заявляла, що вірить у Росію, яка "хоче миру".

"Я вірю в цю країну. Я вірю в те, що Росія хоче миру. Нас хочуть заплутати, нас хочуть знищити. Але цього ні в кого не вийде. Моя бабуся говорила: "Росію ніхто й ніколи не переможе, а той, хто спробує нас знищити, вони будуть самі знищені. А Росія житиме", - говорила путіністка пропагандистам у лютому 2024 року.

Читайте також: Зрозуміла, що мене рятують: зрадниця Повалій згадала, як приїхала в Москву 24 лютого 2022 року.

У квітні цього року Успенська зізналася, що сплачує російським окупантам гроші за підбиту техніку в Україні. Про це в ефірі "Росія 1" заявила пропагандистка Маргарита Симоньян.

"Вона кілька разів учора сказала: "Ми - непереможні. Нас перемогти не можна". Розумієте, ця жінка народилася в Києві. І виросла в Києві, потім поїхала за кордон... І вона повернулася в Росію вже за Путіна. І вона живе в Росії. Вона з особистих коштів платить премії тим, хто підб'є танк, наприклад, Leopard", - заявила Симоньян.

Фото: instagram.com/uspenskayalubochka_fan

Вперше подібну "винагороду" російським вбивцям у червні 2023 року пообіцяли артисти-путіністи Григорій Лепс і Микола Басков. Пізніше цю "акцію" підтримали співаки-рашисти Олександр Маршал, Вікторія Дайнеко, Анна Семенович, а також зрадниці України Лариса Доліна і Любов Успенська.

Читайте також: Я не сумую за Україною: Лоліта Мілявська прокоментувала свій статус зрадниці.

Фото: instagram.com/uspenskayalubochka_fan

Виконавиця шансону також заявила, що ніколи не покине свою нову терористичну батьківщину – Росію.

"Навіть якщо корабель моєї країни почне тонути, я нікуди не побіжу. Я буду робити все для того, щоб його рятувати", - заявила зрадниця.

Любов Успенська не приховує своєї симпатії до Путіна, прихильницею якого є вже давно. В інтерв'ю Гордону путіністка розповідала про еротичний сон, який після свого концерту особисто переказала президенту країни-агресора.

"Снився сон, що я сиджу біля каміна. Володимир Володимирович зі мною сидить. Ми говоримо про музику... Він такий тонкий, чуттєвий. Я побачила в ньому не президента, а чоловіка. Я говорю: "Боже, у мене такий сон і я співаю для вас". Я що думаю, те й говорю", – розповідала вона у 2019 році.

Фото: Скріншот

Дізнайтеся також, що стало з Дмитром Ступкою - українським актором, який обрав безтурботне життя в США

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкин отреагировал на обстрелы Харькова. Артист выразил соболезнования потерпевшим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна разорвала отношения с молодым любимым. Причиной разрыва стал напряженный рабочий график артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Военный Виктор Розовый, который получил тяжелое ранение на фронте, показал свежее фото. Мужчина в колесном кресле прогуливался вместе со своей женой