Лайм

Зрадниця Лоліта розповіла, яку пораду отримала від Пугачової після скандальної "голої вечірки"

Уродженка міста Мукачево озвучила подробиці їхнього спілкування

Лоліта Мілявська була однією з учасниць гучної "голої вечірки", яка проходила у Москві наприкінці грудня. Колишня українка зізналася у коментарі російським ЗМІ, що Алла Пугачова присоромила її за присутність на "елітній тусовці", де треба було з'явитися в напівоголеному вигляді.

Так, виконавиця розповіла, що після скандального заходу дружина Максима Галкіна поділилася з нею мудрою порадою – "бути розумнішою у її віці". 60-річна співачка зауважила, що їй "нема чого заперечити" російській Примадонні.

Читайте також: Я не сумую за Україною: Лоліта Мілявська прокоментувала свій статус зрадниці.

Івлєєва, Собчак та Лоліта на "голій вечірці"Фото: instagram.com/star_novosty

"До речі, після "голої вечірки" Насті Івлєєвої Алла Борисівна мені вліпила. Вкотре сказала: "Треба бути розумнішою у цьому віці". І мені нема чого їй заперечити. Ще одна мудра порада старшої подруги", - сказала Мілявська.

Лоліта, яка продовжує жити у РФ та підтримувати кремлівську владу, при цьому не засуджує Пугачову, яка разом з родиною виїхала за кордон після початку повномасштабної війни. Більше того, уродженка міста Мукачево говорить, що якби її знаменита колега захотіла б повернутися у Росію та анонсувала б концерт, то квитки розкупили з блискавичною швидкістю.

Тим часом сама Пугачова, коментуючи свою позицію та ставлення до батьківщини, назвала своїх співгромадян "заручниками", а також заявляла, що понад усе цінує свободу.

Читайте також: Там зараз не до пісень: Лоліта пояснила, чому не їздить на Донбас розважати окупантів.

"Смішно й сумно спостерігати за купкою шалених недоособистостей, заздрісників та наклепників. Ви такі кумедні! До речі, саме вас я назвала рабами й холопами, народ у цьому випадку ні до чого, він заручник нинішньої ситуації, - йшлося в одному з її постів в Instagram. - Я свою місію виконала. Я давно не співаю, і моєю долею керує Всесвіт. І не потрібно рахувати кількість волосся на моїй голові (після Чорнобиля – дякую, хоч щось залишилося). І голос мій втомлений усе одно звучить, якщо врахувати, що пів століття, попри хвороби, я бігла до улюблених глядачів і робила все, щоб вони були щасливі".

Максим Галкін і Алла ПугачоваФото: instagram.com/maxgalkinru

Нагадаємо, Пугачова разом з Галкіним та двома дітьми перебралася до Ізраїлю у перший день повномасштабної російської агресії проти України - 24 лютого 2022 року. Чоловік виконавиці відкрито засуджує кремлівські злочини проти нашої країни, а також висловлює слова підтримки українцям. А Пугачова нещодавно здивувала мережу новим відео, яке записала під українську пісню "Ой на горі два дубки". Такий контент з боку співачки призвів до істерики росіян у коментарях під роликом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК