RU  UA

Дізнатися

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Актор показав архівне фото з рідною людиною

Український актор, режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв зворушливо вшанував пам'ять своєї матері, яка пішла з життя в окупованому Криму у липні 2021 року. 24 квітня 2024 року жінці могло виповнитись 86 років.

У день народження мами ведучий військово-патріотичного ток-шоу "Хоробрі серця" показав спільне фото із особистого архіву і тепло до неї звернувся. "Мамо, сьогодні твій День народження... Але, вже три роки я не можу тобі подзвонити, сказати "selym alleykum Anam.." Ти там, куди не можно дозвонитися... Сумую і люблю", - написав український актор кримськотатарського походження.

Читайте також: Не можу видалити номер: Андрій Бєдняков зворушливо звернувся до мами у другі роковини її смерті.

Фото: instagram.com/seitablaiev

Також режисер показав фото з мамою українського актора Паші Лі, якого вбили російські окупанти на початку повномасштабної війни. Ахтем Сеітаблаєв та Марія Василівна Лі зустрілися біля стели загиблого зірки фільму "Смак свободи".

"Вчора зустрівся з мамою свого загиблого друга Павла Лі та згадуючи яким він був, стало тепло. Бережіть своїх матерів, друзі. І себе бережіть", - закликав режисер.

Фото: instagram.com/seitablaiev

Нагадаємо, Паша Лі загинув 6 березня 2022 року в Ірпені, коли разом із іншими волонтерами їхав у цивільній машині. Автомобіль обстріляли, смерть українського актора стала одним із численних воєнних злочинів росіян. У червні того ж року Павла посмертно нагородили орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Стела Паші Лі знаходиться в Ірпені. Вона розташована на перетині вулиць Пушкінської та Університетської. Сам актор похований у Ворохті Івано-Франківської області, де живе його мати.

Фото: instagram.com/seitablaiev

Раіше Ахтем Сеітаблаєв розповів про спілкування з дітьми від колишніх дружин: син досі живе в Криму.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются