RU  UA

Дізнатися

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Монарх відновив робочі справи

Чарльз III, який лікується від раку, повернувся до виконання королівських обов'язків. Разом зі своєю дружиною, королевою Каміллою, він відвідав онкологічний центр захворювань Macmillan Cancer Support, що розташований при лікарні Університетського коледжу в Лондоні.

Видання Daily Mail повідомляє, що британський монарх поспілкувався з підданими, які зібралися там, приділив час лікарям та пацієнтам цього медичного закладу. Відповідаючи на одне із запитань, він зазначив, що почувається цілком непогано: "Зі мною все гаразд, дякую, не так вже й погано. Коли тобі повідомляють про діагноз, це завжди трохи шокує, чи не так?".

Читайте також: На знак визнання державної служби: Чарльз III нагородив Кейт Міддлтон особливим королівським титулом.

Фото: Getty Images

Як відомо, британський король продовжує лікуватися від онкологічної хвороби, наразі відомо, що лікарі задоволені отриманими результатами, і саме на тлі цього Чарльз міг змогу знову повернутись до своїх громадських справ. Під час розмови з однією з пацієнток лікарні, 63-річною Леслі Вудбрідж, монарх поділився, що одразу після відвідування центру має пройти наступний сеанс терапії.

Чарльз був покровителем Macmillan Cancer Support понад 20 років, і наразі він долучився до організації Cancer Research UK, місія якої "присвячена порятунку життів за допомогою досліджень, впливу та інформації". Візит короля до лікарні мав на меті підвищити обізнаність про важливість ранньої діагностики онкології.

Нагадаємо, про повернення Чарльза до державних обов'язків палац повідомив кількома днями раніше – це було зроблено на тлі заяв нібито про те, що його стан здоров’я, за словами інсайдерів, погіршився.

Читайте на тему: Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство.

Фото: Getty Images

Також відомо, що Чарльз разом із Каміллою у червні будуть приймати з державним візитом імператора та імператрицю Японії, які приїдуть до Британії. "З наближенням першої річниці коронації Їхні Величності висловлюють глибоку подяку за численні добрі побажання, які вони отримували з усього світу протягом минулого року", - говорили представники 75-річного монарха.

Фото: Getty Images

До слова, залишається невідомим, скільки ще триватиме лікування Чарльза, проте медики позитивно налаштовані щодо результатів та його подальшого одужання.

Фото: Getty Images

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хэйли Джейд Скотт вышла замуж за своего избранника Эвана МакКлинтока - как выглядели молодожены, какой была свадьба

Тіна Кароль вперше розповіла про величезний кредит, пов'язаний з її участю у "Євробаченні-2006"

Тина Кароль призналась, как ее подставили во время участия в Евровидении-2006 – певица должна была выплачивать огромный кредит

Дружина Сергія Тігіпка розкрила стать майбутньої дитини: хто народиться в сім'ї, де підростає троє синів

Беременная жена Сергея Тигипко Анна Зиневич сообщила, что они с мужем ждут дочь - в семье политика подрастает трое сыновей