Лайм

Трагедія не тільки для мами: Арам Арзуманян розповів, як пережив втрату трьох дітей

Актор став для дружини підтримкою та опорою, незважаючи ні на що

Український актор театру та кіно, а також колишній спортсмен Арам Арзуманян вже близько 12 років щасливий у шлюбі зі своєю дружиною Христиною. Однак дочка Анаіт народилася у пари лише через 4 роки, а перед цим вони пережили втрату трьох дітей.

Про свої спогади про викидні дружини та переживання комік відверто розповів в інтерв'ю ведучому Славі Дьоміну в рамках проекту "Слава +" на YouTube.

Читайте також: Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей.

На запитання інтерв'юера: "Як чоловікові пережити це та ще й підтримати свою другу половинку?", Арам Арзуманян відповів, що за допомогою підтримки це і потрібно робити.

"Самому дуже боляче, просто не знаходиш собі місця", – зазначив комік.

Також він поділився спогадами, що намагався не показувати свої переживаючи дружині і був поряд із нею сильним.

"Я максимально підтримував, я говорив, що ми знайдемо вихід, що все буде гаразд, головне – твоє здоров'я", – поділився актор.

Тим не менш, він болісно переживав ці втрати і давав собі можливість виплакати своє горе але тільки наодинці, щоб ні дружина, не інші люди цього не бачили. І йому було за це не соромно.

Фото: instagram.com/aram_dad

"Я ж не грав. Це ж не як блогери перед телефоном у себе плачуть. Я був справжнім... Я шукав відповіді скрізь, тому що лікарі не знають, що робити, досвідчені супердорослі не знають, що робити. Я навіть до чаклунів їздив якихось", – поділився спогадами Арам Арзуманян.

Читайте також: Пропасть смутку та страху: дружина Романа Сасанчина пережила завмерлу вагітність.

"Це трагедія не тільки жінки, не тільки для мами. Я не згоден з тим, що кажуть, що мами більше люблять дітей, ніж тата. Це неправда, ми любимо однаково що хлопчиків, що дівчаток. Просто у мами любов ніжніша", – зазначив актор.

Усі три рази вагітність у дружини артиста переривалася приблизно на 12-14 тижні – тобто на 3-му місяці.

"Я пам'ятаю цей скринінг на 12-му тижні, який робили. Один раз ми начебто пройшли його добре, а потім приходимо і дізнаємося, що вагітність перестала розвиватися... Усі три рази вагітність не переходила в другий триместр", – поділився Арам Арзуманян.

Дивіться на відео з 1:00:57.

Арам Арзуманян – український актор вірменського походження, що з 1992 року живе в Україні. З 2009 року займався пауерліфтингом. У тому ж році зібрав норматив кандидата у майстри спорту. У 2011 році переміг і став Чемпіоном України з жиму лежачи у ваговій категорії до 56 кг та потрапив до збірної України. У 2012 році знову переміг у Чемпіонаті України з жиму лежачи та отримав звання "Майстер Спорту України з пауерліфтингу". Того ж року залишив професійний спорт.

Читайте також: Військові кажуть, що це був "Град": актор Арам Арзуманян розповів про вибух у його ЖК.

З 2013 року Арам Арзуманян почав зніматися в кіно (найвідоміша робота – "Скажене весілля"), з 2015-го – грати у театральних постановках.

З 2012 року одружений на Христині Арзуманян (дівоче прізвище Григорян), у 2016 році у них народилася дочка Анаїт. 2017 року родина переїхала жити з Мелітополя до Києва. 2019 року народився син Тигран.

Фото: instagram.com/aram_dad

Фото: instagram.com/aram_dad

У 2020 році взяв участь у шоу "Танці із зірками", а також став розвиватися як блогер у ТікТок.

Фото: instagram.com/aram_dad

Фото: instagram.com/aram_dad

Цікаві новини для вас:

  1. Дружина Віктора Павліка влаштувала їхньому 3-річному сину-імениннику морську вечірку: відео.
  2. Перша вагітність перервалася: дружина Тімура Мірошниченко розповіла про викидень.
  3. Бачив лише на фото: Слава Дьомін розповів про відсутність батька у своєму житті.

Новини партнерів

Читайте також