Лайм

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Музикант сказав, що думає про колег, які змінили вектор творчості

До початку широкомасштабної війни в Україні багато українських зірок випускали і виконували пісні російською. Після 24 лютого 2022 року топові артисти перейшли на українську: хтось переклав старі хіти, а хтось виступає з новим репертуаром. Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник, який завжди створював українську музику, висловив своє ставлення до Макса Барських, Нади Дорофєєвої, гурту Quest Pistols Show та інших таких знаменитостей.

В інтерв'ю "Апострофу" theLime автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить цим артистам, адже, на його думку, вони будь-якої миті можуть повернутися до російськомовних пісень.

Читайте також: Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера.

Фото: instagram.com/viktor_vynnyk

"Тим зіркам, яких ви перерахували, я просто не вірю, хоч серед них є реальні професіонали своєї справи, які робили якісний продукт. Не дай Бог що – вони зі спокійною душею перемикнуться на іншу сторону. Я маю право не вірити людям, це нормально", - сказав музикант.

Нині Віктора обурює не так поведінка медійних особистостей, як звичайних людей, які на третій рік повномасштабного вторгнення РФ в Україну продовжують розмовляти російською.

"Вважаю, що українською досі не стало модно ні співати, ні розмовляти. І справа не лише в зірках, а й у пересічних людях. Нещодавно я був у Києві, йшов по Оболоні і ще раз переконався, що ні, не модно, хоча дуже не люблю це слово. Я побачив, як тренер займався з малими дітьми, які були всі російськомовні. І це врізалося в пам’ять. До слова, зараз я мешкаю в Трускавці. Часто бачу туристів, які теж переважно всі російськомовні", - сказав він.

Фото: instagram.com/viktor_vynnyk

Читайте повне інтерв'ю лідера гурту "МЕРІ" для "Апостроф" theLime: Я не хотів тоді піднімати мовне питання... Це була помилка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля