Лайм

День емоджі і іменини Анастасії: яке свято 17 липня

Які свята відзначають 17 липня

17 липня 2019 року відзначаються відразу кілька цікавих свят. На цю дату випадають іменини Анастасії та декількох інших. Щоб наші читачі були в курсі всіх важливих подій цього дня, "Апостроф.Лайм" зібрав всі найбільш значущі свята і інформацію про них у цьому матеріалі.

Всесвітній день емоджі

17 липня по всьому світу відзначається незвичайне свято - День емоджі (emoji). Ці забавні смайлики так полюбили люди різних країн, що з 2014 року свято має власний сайт. Там пропонують приєднуватися до святкування дня, беручи участь в самих різних флешмобах.

Емоджі - це значки, які символізують настрій людини, його емоції. Також вони зображують найрізноманітніші предмети, в сукупності здатні зобразити окремі життєві ситуації і сформулювати з картинок цілі речення. Разом вони утворюють так званий графічний мову.

Дата 17 липня для святкування цього дня була обрана не випадково. Саме цей день відображається на піктограмі календаря емоджі в операційній системі iOS.

Щороку великі компанії приєднуються до святкування, проводячи різні кумедні акції. Найвідомішою з них є щорічна акція від Pepsi - вони випускають до свята банки і пляшки з різними емоджі.

Народилися в цей день

Олена Пчілка, українська письменниця, публіцист, етнограф, редактор, мати Лесі Українки, принцеса Камілла, друга дружина принца Чарльза, спадкоємця британського престолу, Ангела Меркель, німецький політик, канцлер Німеччини.

Іменини

Андрій, Богдан, Дмитро, Юхим, Марк, Михайло, Федір, Микола, Олексій, Марта, Марфа, Ольга, Тетяна, Марія, Анастасія.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: свято

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї