Лайм

Малинове варення: як просто і швидко приготувати улюблені ласощі

Ідеальні ліки і смачні ласощі

Що може бути смачніше домашнього малинового варення? Воно не тільки має яскраво виражений аромат і насичений колір, а ще й має цілющі властивості. Як відомо, малина допомагає при застуді, а також виводить шлаки з організму. Варення з малини однозначно сподобається любителям традиційних солодких заготовок.

Малинове варення можна купити в магазині, а можна приготувати й самому. Процес не займе у вас багато часу, а чарівний смак ласощів радуватиме вас всю зиму. The Lime згадав класичний рецепт, для якого вам будуть потрібні тільки ягоди малини - 1,2 кг і цукор - 1,4 кг.

Крок 1: Малину перебрати, але робити це потрібно дуже акуратно, так як ягода дуже ніжна і зайвий раз м'яти і тиснути її не потрібно.

Крок 2: Підготовлену малину перекласти в каструлю і засипати цукром. Добре перемішати і дати настоятися годин 5-6 (можна залишити на ніч).

Крок 3: Каструлю поставити на вогонь і варити 5-10 хвилин, постійно помішуючи.

Крок 4: Розлити малинове варення по стерилізованим банкам і закатати.

Варення з малини готово! Зберігати ласощі слід в прохолодному місці. Як бонус ми також пропонуємо вам корисний відеорецепт з приготування малинового варення.

  • Читайте також на The Lime покроковий рецепт варення з агрусу. Рецепт його дуже простий і подужає його будь-який бажаючий з мінімальним досвідом на кухні.
  • А також читайте, як приготувати салат з кабачків, який стане відмінною заміною свіжим овочам в холодну пору року. Ця страва виходить дуже смачною, пряною, а готується дуже легко.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні