Лайм

80-річна гімнастка кинула виклик старості: фото цієї бабусі вас надихнуть

Літня спортсменка зайняла призове місце на змаганнях з гімнастики

Англійка Марджорі Скоулз стрибає, перекидається і балансує на одній нозі всупереч солідному віку. Бабуся почала займатися гімнастикою, коли їй виповнилося 76 років, і вже за 4 роки посіла друге місце на чемпіонаті Великобританії зі спортивної гімнастики серед дорослих старше 45 років.

"Я зацікавилася художньою гімнастикою, коли спостерігала за тренуваннями онучки в гімнастичному клубі. Це, безумовно, допомагає підтримувати гнучкість", - розповіла Марджорі виданню Metro .

Хоча вчитися і виходити із зони комфорту у віці 80 років - складне завдання, Марджорі Скоулз вважає, що важливо бути сміливою.

"Я б сказала, що боятися не варто. Потрібно мати позитивний настрій. Візьміть бика за роги і спробуйте, - радить спортсменка. - Якщо не відчуєте свої сили, ви ніколи не дізнаєтеся, що можете бути перспективною гімнасткою. І це найкраще, що я зробила за довгий час! "

Марджорі щиро вірить в те, що літнім людям життєво необхідно підтримувати здоров'я тіла і розуму.

"Дуже легко нічого не робити. Але від активності ви отримуєте набагато більшу вигоду, - каже вона. - На початку може бути важко, але як тільки ви докладете зусиль, відразу ж здивуєтеся, наскільки краще себе почуваєте. Це зміцнить ваш дух, додасть впевненості, ви станете більш рухливими і отримаєте мету в житті. Ви будете почувати себе набагато краще фізично і морально».

Отримати на національних змаганнях срібну медаль - величезне досягнення для кожного, але для 80-річної бабусі Марджорі це стало неймовірною пригодою.

"Можливість виконувати вправи перед такою великою аудиторією - чудовий досвід. Це підвищило мою самооцінку і подарувало відчуття благополуччя. Насправді це було просто фантастично!» - радіє вона.

Тому наступного разу, коли втома і невпевненість завадять вам вийти на прогулянку, зайнятися спортом або спробувати нове хобі, згадайте про Марджорі. Вона обов'язково вас надихне!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Паска з шоколадною начинкою – кулінарний тренд 2024 року: як приготувати за рецептом Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах приготувати трендову паску з шоколадною начинкою, щоб урізноманітнити своє великоднє меню та здивувати близьких

Прагнуть жити за власними правилами: які знаки Зодіаку цінують свою незалежність

Які знаки Зодіаку понад усе цінують свою свободу та незалежність - астрологи розповіли про Овнів, Водоліїв, Стрільців, та Близнюків

Стане пишним і міцним кущиком: чим підживити розсаду томатів перед висадженням в ґрунт

Які добрива застосовувати для розсади помідорів за кілька днів перед висадкою у відкритий ґрунт, а також як їх розводити у воді