Лайм

Як приготувати справжній Красті-бургер: простий покроковий рецепт

Як своїми руками зробити смакоту з мультфільму

Красті-бургер - улюблена їжа мультяшного персонажа на ім'я Губка Боб. У мультсеріалі він постійно уплітає цю смакоту, викликаючи неслабкий інтерес і заздрість у глядача. Сьогодні ми розповімо вам, як повторити рецепт цієї культової страви в домашніх умовах.

Отже, для приготування Красті-бургера нам знадобляться наступні ігредіенти: червона цибуля (4 шт.), булочки для бургерів (4 шт.), сир твердий (4 шматочки), помідор (1 шт.), листя салату (2 шт.) , фарш м'ясний (400 г), курячі яйця (2 шт), цукор, вода, оцет (на око), майонез, кетчуп, сіль і перець (за смаком), олія для смаження.

Крок 1: Змішати фарш, яйця, сіль, перець і дрібно нарізану цибулю (2 штуки). Залишити все трохи настоятися.

Крок 2: Дві цибулини нарізати кільцями. Змішати в мисці воду, трохи оцту (близько 4 чайних ложок на 200 грам води), 2 столові ложки цукру і кілька пучок солі. Все ретельно перемішати, покласти кільця цибулі маринуватися.

Крок 3: Повертаємося до фаршу і ліпимо з нього 4 котлети. Вони повинні бути плоскими і за розміром підходити під булочки. Обсмажуємо їх з двох сторін до готовності.

Крок 4: Нарізаємо помідори кільцями, листя салату промиваємо і обсушуємо.

Крок 5: Змішуємо майонез і кетчуп, щоб приготувати фірмовий соус.

Крок 6: Складаємо Красті-бургер: розрізаємо булочки, на нижню половину намазуємо соус, зверху кладемо половину листа салату, потім котлету, маринований лук, сир, помідор, додаємо чайну ложку соусу, накриваємо другою половиною булочки. Готовий бургер слід трохи придавити, щоб він не був занадто високим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні