Лайм

Де зустріти Новий рік? У нас є для вас 5 цікавих ідей

Як провести свято цікаво і оригінально

Йде останній місяць осені, а це значить, що зовсім скоро настане Новий рік. І тому зараз саме час подумати, де його відзначити, щоб не займатися цим питанням в самий останній момент.

Якщо вам набридли домашні посиденьки з салатами, їхати за кордон не виходить, а в гості до друзів їхати далеко, лінь або просто не актуально, ми знаємо, що робити. У цьому матеріалі ми розповімо про найбільш незвичайні місця, де можна зустріти Новий рік.

Поїзд чи літак. Цей варіант ідеально підійде для тих, хто любить пригоди. Просто візьміть квиток на будь-який випадковий рейс, який йде в новорічну ніч. І відсвяткуйте настання Нового року прямо в дорозі.

Так у вас з'явиться привід подивитися якесь зовсім нове місце на карті. Не обов'язково летіти або їхати далеко, будь-яке місто, навіть якесь найближче, прекрасно підійде, адже тут важливий процес, а не кінцева мета.

Оглядовий майданчик. Знайдіть незвичайний оглядовий майданчик, який знаходиться якомога вище і куди можна потрапити в ніч свята. І вирушайте туди, прихопивши напої та закуски. Враження вам гарантовані, адже звідти буде відкриватися дивовижний нічний вид. Особливо в тому випадку, якщо ви зможете застати запуск салютів. Тільки одягайтеся тепло!

Льодовий каток або снігова гірка. Любіть ковзани, лижі, сноуборд або санки? Або вам просто подобається дуріти в снігу? Тоді вирушайте на гірку! Візьміть з собою термос з гарячим чаєм, їжу та інші смаколики, і насолоджуйтеся катанням прямо під час бою курантів. Який ви, до речі, можете самі собі включити з телефону. Для антуражу.

Будиночок з каміном. Якщо вам хочеться тепла і комфорту, зніміть затишний будиночок з каміном. Там ви зможете побути або з коханою людиною, або з рідними, або з друзями, або навіть у повній самоті. Як вам захочеться.

Тільки уявіть: потріскування вогню, тепло, приглушене світло, повна тиша і келишок чогось смачного. Хіба це не чудово? Тільки пам'ятайте, що такий варіант потрібно організовувати заздалегідь, адже до кінця грудня всі будиночки будуть, швидше за все, вже зайняті.

Намет з видом на красивий пейзаж. Якщо ви любитель яскравих вражень, пригод, подорожей і не боїтеся холоду, цей варіант для вас. Беріть когось близького, намет і вирушайте в будь-яке місце, звідки відкривається гарний вид. Розведіть вогонь, приготуйте собі на багатті трав'яний чай або смачний суп, посмажте зефір або сосиски і насолоджуйтеся природою і приємною компанією.

  • Осінній сезон в самому розпалі, тому багато модниць все частіше задаються питанням: "Що ж надіти, щоб виглядати стильно, модно і трендово?". Ми вирішили допомогти розібратися в цій темі і подивитися, які образи обирає Олена Зеленська.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям