Лайм

Ситні ліниві голубці на вечерю: простий рецепт і поради приготування

Простий рецепт смачної страви для всієї родини

Хочете приготувати смачну, корисну і ситну вечерю для всієї родини, не приділяючи цьому заняттю занадто багато часу? У цьому матеріалі ми розповімо, як це зробити.

Для приготування ледачих голубців нам знадобляться такі інгредієнти: фарш (500 г), капуста (500 г), цибулина, яйце, часник (3 зубчики), рис (2 ст. л.), сіль, перець і коріандр (за смаком). Для соусу: томатна паста (3-4 ст. л.), аджика (100 мл), цукор (1 ч. л.), морква (1 шт.), рослинне масло (1 ст. л.), сіль, перець .

Крок 1: Рис замочити у воді на півтори години. Потім змішати його з фаршем, додати яйце, часник і дрібно порізану цибулю. Все ретельно перемішати.

Крок 2: Нарізати капусту і додати її в суміш, додати сіль і інші спеції. Залишити постояти на 15 хвилин.

Крок 3: Форму для випічки змастити маслом, сформувати невеликі котлетки-голубці і скласти їх в цю форму.

Крок 4: Розігріти духовку і випікати ліниві голубці близько 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 5: Томатну пасту, цукор, сіль, перець, аджику і інші інгредієнти соусу змішати з невеликою кількістю води.

Крок 6: Натерти моркву, посипати нею голубці, зверху залити соусом і відправити в духовку на 35-40 хвилин.

Крок 7: Готові ліниві голубці подавати зі сметаною або іншим соусом на ваш смак.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як видалити сліди іржі на плитці: 8 перевірених способів

Експерти назвали лайфхаки, які допоможуть видалити іржу з плитки

Яблучний хлібчик, який складається лише з начинки - рецепт ароматної випічки

Випічка з яблук має сотні варіантів, але це завжди смачно і просто - пропонуємо приготувати яблучний хлібець, в якому одна начинка

Знайдіть 5 відмінностей на осінній картинці - у вас є 11 секунд

Головоломки корисні для тренування мозку - знайдіть на картинках 5 відмінностей