Лайм

Сіли на дієту і все одно не худнете? Ось 5 простих, але дуже корисних вправ

Що робити вдома, щоб схуднути

Всім відомо, що правильне харчування - тільки частина роботи на шляху до фігури мрії. Але що робити, якщо у вас немає часу ходити в зал або займатися іншими видами спорту? У цьому матеріалі ми розповімо, як можна привести тіло в порядок, не виходячи з дому.

Перша вправа - біг на місці. Уявіть, що ви на біговій доріжці і просто "біжіть" на одному місці в тому ритмі, в якому вам зручно це робити тривалий час. Для чого потрібна ця вправа? Це кардіо, без якого зайві сантиметри нікуди не підуть. Щоб було не нудно, можна паралельно слухати музику або дивитися якийсь фільм. Оптимальний час виконання вправи - від 5 до 20 хвилин на початку тренування і стільки ж в кінці.

Присідання. Це потрібно не тільки тим, хто хоче бути щасливим володарем гарної попи. Присідання корисні для тиску, вони допомагають привести тіло в тонус і гарненько розігнати кров. Присідати потрібно з рівною спиною, намагаючись сісти якнайнижче. Можна виконувати вправу без додаткової ваги, або ж взяти щось в руки.

Найважливіше - стежте, щоб при присіданні ваші коліна не заходили за носочки. Так ви правильно розподілете навантаження. Якщо не виходить, можна присідати біля стіни або трохи нахилитися вперед. Оптимальна кількість повторень - 3-4 підходи по 10-15 разів.

Віджимання. Для того, щоб гарненько опрацювати всі м'язи, потрібно навантажувати різні розділи тіла. Руки, плечі і спина - не виняток. Якщо вам важко віджиматися в звичайній планці, можете встати на коліна, відірвавши ступні від підлоги. Це зменшить навантаження на руки. Кількість повторень - 3-4 підходи по 10-15 разів.

Випади. Вони потрібні для того, щоб ще краще пропрацювати ноги, спину і сідниці. Поставте перед собою якесь невеличке підвищення, що нагадує сходинку. Тільки врахуйте, що ця конструкція повинна бути стійкою. І робіть широкий крок на цю сходинку кожною ногою.

Важливо, щоб нога, на яку ви випадаєте, згиналася під прямим кутом. Також потрібно тримати спину рівно, руки можна тримати на талії або з боків, затиснувши в них якусь вагу (наприклад, пляшки з водою). Робити випади потрібно акуратно і не поспішаючи. Вибирайте ту кількість повторень, яка буде вам комфортною.

Розтяжка. Саме вона відмінно приводить м'язи в тонус, але робити її потрібно тільки після розігріву або тренування. Потягніться до стелі, вставши на носочки.

Потім сядьте на підлогу, витягніть ноги і потягніться пальцями рук до кінчиків пальців ніг. Те ж саме повторіть з кожною ногою по черзі, максимально нахиляючись. Повторювати ці вправи можна скільки завгодно, поки вам комфортно.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї