Лайм

Горішки зі згущеним молоком - простий рецепт десерту з дитинства

Як приготувати улюблену смакоту швидко і без зусиль

Горішки зі згущеним молоком легко можуть замінити покупні цукерки і тістечка. Більш того, цей десерт є не тільки смачним, але і корисним, адже він робиться тільки з натуральних продуктів. А ще приготувати таку смакоту можна всього за 1 годину.

Отже, для приготування горішків зі згущеним молоком нам знадобляться наступні продукти: борошно (400 г), цукор (100 г), вершкове масло кімнатної температури або маргарин (260 г), яйця (2 шт.), розпушувач (1/4 ч. л .), ванільний цукор (1 пакетик), варене згущене молоко (1 банка), рубані волоські горіхи (близько половини склянки).

Крок 1: Спочатку потрібно відокремити жовтки від білків і перетерти жовтки з цукром.

Крок 2: В окремому посуді борошно треба перемішати з розпушувачем і ванільним цукром, додати масло і добре перемішати все разом.

Крок 3: Також в окремому посуді збити білки до одержання густої піни.

Крок 4: Змішати жовтки і борошно, потім додати в тісто збиті білки, гарненько замісити.

Крок 5: Розігріти духовку до 180 градусів або нагріти спеціальну "горішницю" (пристрій, що працює за принципом вафельниці).

Крок 6: Розкласти тісто в формочки і випікати до готовності. У духовці цей процес займе більше часу, ніж в "горішниці". Коли печиво прийме характерний золотистий колір і перестане бути липким (це можна перевірити, проткнувши його зубочисткою) - горішки готові.

Крок 7: Дістаємо горішки з форми і залишаємо остигати.

Крок 8: Тепер готуємо начинку. Згущене молоко потрібно змішати з волоськими горіхами, потім акуратно викласти її чайною ложкою в обидві половинки майбутнього печива.

Крок 9: З'єднати половинки між собою. Горішки зі згущеним молоком готові! Також десерт можна прикрасити цукровою пудрою або какао.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні