Лайм

Королівські сім'ї з усього світу поділилися святковими листівками

Монархи Іспанії, Данії, Норвегії та Йорданії вже готові до Різдва

За тиждень до Різдва королівські родини світу вибрали фотографії для святкових листівок. Дружні сімейні портрети в соціальних мережах опублікували монархи Йорданії, Норвегії, Іспанії та Данії.

Король Норвегії Харальд і королева Соня зробили сімейний портрет в оточенні кронпринцеси Метте-Маріт, принцеси Інгрід Олександри, наслідного принца Хокона і принца Сверре Магнуса. Сім'я позувала поруч із різдвяною ялинкою і біля пряникового будиночка. "Різдвяні вітання!" - говорить лаконічний підпис в Instagram сімейства.

Фото: @norwegianroyals

Фото: @norwegianroyals

Король Іспанії Феліпе VI і королева Летісія обрали святковою листівкою жовтневе родинне фото, зроблене в селі Ас’єга. На фото вони радісно позують з дочками принцесою Леонор і принцесою Софією. "З великою любов'ю та найкращими побажаннями. З Різдвом і Новим 2020 роком", - підписали вони листівку.

Фото: @ spanish.royals

У Данії королівська родина зробила святкове фото в стайні палацу Крістіансборг в Копенгагені. На фото зображений наслідний принц Фредерік, його дружина, кронпринцеса Мері Датська, четверо їхніх дітей і двоє чистокровних Кладрубських коней найстарішої упряжной породи в світі.

Королева Йорданії Ранія на своїй сторінці в Instagram опублікувала сімейне фото з королем Абдаллою II і чотирма дітьми. "З найкращими побажаннями від нашої родини до ваших в наступаючому Новому році", - написала Ранія.

Королівська родина Великобританії поки не публікувала офіційних портретів, але в Instagram з'явилися барвисті фото різдвяних прикрас Віндзорського замку.

"Більше 20000 мерехтливих вогників виблискують у Віндзорському замку. Цього року в Залі Святого Георгія виставлена чарівна 6-метрова смерека Нордманна. Дерево було прикрашене у вікторіанському стилі оксамитом і золотом, в рамках святкування 200-річчя від дня народження королеви Вікторії і принца Альберта" , - йдеться в публікації.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати

Холодник замість окрошки: як приготувати на кефірі з вареними яйцями

Як у домашніх умовах приготувати смачну холодну першу страву, щоб урізноманітнити своє звичне меню та побалувати близьких

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії