Лайм

Вагітна Бейонсе і яйце-рекордсмен: найпопулярніші фото в Instagram в цьому 10-річчі

Колись за цими фото люди майбутнього будуть вивчати інтереси нашого покоління!

Друге десятиліття XXI століття добігає кінця, і одним з найбільш знакових його явищ стала поява і тріумф Instagram. Соціальною мережею, створеною в 2010 році програмістами Кевіном Сістромом і Майком Крігером, сьогодні щодня користується понад 500 млн осіб, а кількість активних акаунтів перевищує 1 млрд.

Тренди і герої в Instagram змінюються з величезною швидкістю. Те, які фотографії за 10 років його існування ставали найпопулярнішими, чудово демонструє смаки суспільства і швидку моду на кумирів.

Найпопулярніше фото 2010 року давно стало історією. На ньому зображена нога творця Instagram Кевіна Сістрома і його улюблена собака. Знімок налічує скромні за нинішніми мірками 120 тис. лайків.

Фото: @kevin

У 2011 році в лідери Instagram вибився Джастін Бібер. На знімку 16-річний співак зображений з батьком Джеремі, молодшим братом Джексоном і сестрою Джазмін. Сімейне фото набрало 270 тис. лайків

Фото: @justinbieber

У 2012 році світ божеволів по бой-бенду One Direction, тому найпопулярнішим фото року став знімок його учасників Луї Томлінсона і Зейна Маліка. Сьогодні кількість лайків під ним становить 1,18 млн.

Фото: @onedirection

У 2013 році Бібер знову побив рекорд Instagram, і допомогла йому в цьому фотографія з Віллом Смітом. Лайки під нею поставили 1,5 млн чоловік.

Фото: @justinbieber

У 2014 році Кім Кардаш’ян вийшла заміж за Каньє Уеста, і фотографія їхнього розкішного весілля стала абсолютним рекордсменом року, набравши 2,4 млн лайків.

Фото: @kimkardashian

У 2015 році Кім передала естафету сестрі Кендалл Дженнер. Під фотографією моделі з химерно розкладеним на підлозі волоссям зібралося 2,5 млн сердечок.

Фото: @kendalljenner

У 2016 році співачка Селена Гомес була рекордсменкою за кількістю фоловерів в Instagram. Тож не дивно, що її яскраве фото з колою змогло зібрати рекордні 5,9 млн лайків.

Фото: @selenagomez

У 2017 році Бейонсе приголомшила світ новиною, що вона і її чоловік JAY-Z чекають двійню. Фото співачки, що ніжно підтримує живіт в золотій сукні, лайкнули 11,1 млн раз.

Фото: @beyonce

У 2018 році родина Кардаш'ян-Дженнер знову завоювала пальму першості в Instagram. Цього разу відзначилася Кайлі, наймолодша мільярдерка, яка заробила статок самостійно. Її перше фото з новонародженою дочкою Стормі зібрало 14 млн лайків.

Фото: @kyliejenner

У 2019 під фото Кайлі Дженнер красувалося вже 18 млн лайків, але її рекорд побило... яйце. Фото, розміщене разом із проханням зібрати більше лайків, ніж у Кайлі, лайкнули 52 млн раз. Незабаром виявилося, що загадковий аккаунт був створений для реклами Супербоула, але рекорду це не скасовує. Залишається лише гадати, що готує нам 2020 рік.

Фото: @world_record_egg

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги:

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво