Лайм

Салат-рулет "Мімоза" до Нового року: як урізноманітнити стандартне блюдо

Оригінальний рецепт традиційного святкового частування

Як приготувати традиційні новорічні салати, і при цьому здивувати своїх гостей оригінальністю і чимось новеньким? У цьому матеріалі ми детально опишемо цікавий рецепт звичної страви, яка точно не залишить байдужими ваших друзів і близьких.

Для приготування салату вам знадобляться наступні інгредієнти: картопля (5 шт.), морква (4 шт.), яйця (6 шт.), рибні консерви (2 шт.), вершкове масло (100 г), майонез (300 г), сіль і перець (за смаком).

Крок 1: Картоплю, моркву і яйця потрібно відварити і почистити.

Крок 2: Вершкове масло потрібно потримати в холодильнику, вам воно знадобиться в холодному вигляді.

Крок 3: Картоплю і моркву натерти на дрібній тертці.

Крок 4: Відокремити білки від жовтків, жовтки натерти на дрібній тертці, білки - на крупній. Не змішувати їх між собою.

Крок 5: Рибні консерви розім'яти виделкою, попередньо злити з них всю рідину.

Крок 6: Розстелити на робочій поверхні дерев'яний килимок, на нього укласти харчову плівку.

Крок 7: Викласти на плівку перший шар картоплі, додати сіль і перець.

Крок 8: Змастити картоплю майонезом, трохи перемішати.

Крок 9: Зверху на картоплю натерти охолоджене вершкове масло.

Крок 10: Тепер потрібно зробити шар моркви теж змастити його майонезом. Потім піде шар білків, жовтків і риби.

Крок 11: За допомогою килимка потрібно сформувати рулет. Для цього потрібно акуратно з'єднати кінці і трохи скачати, без сильного натискання.

Крок 12: Рулет в килимку потрібно відправити в холодильник на кілька годин. Після цього його можна перекласти в красиве блюдо і подавати до столу.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні