Лайм

Тонка талія за все за 5 простих, але ефективних кроків: як схуднути без дієт і таблеток

Вправи для схуднення, які можна робити вдома

Зовсім не обов'язково катувати себе важкими дієтами або витрачати купу грошей на абонемент в спортзал, щоб гарненько підтягти свою фігуру. Зрозуміло, багато що залежить від правильного харчування, але також можна добитися відмінних результатів, якщо просто виконувати вдома деякі вправи. Про найефективніші з них ми розповімо в цьому матеріалі.

Вправи для талії

Нахили. Виконувати ці вправи можна як з додатковим навантаженням, так і без нього. Як обважнювачі ви можете просто взяти в обидві руки пляшки з водою. Витягніть руки над головою і нахиляйтеся максимально низько то в одну, то в іншу сторону. Важливо стежити, щоб ваша спина залишалася рівною, ноги і руки не гнулися. Повторювати таку вправу потрібно від 8-10 разів в кожну сторону, кількість підходів - від 4 до 6.

Повороти з навантаженням. Візьміть обважнювачі, зігніть руки в ліктях на рівні грудей і повертайтеся то в одну, то в іншу сторону. При кожному повороті слід завмирати на 2 секунди. Кількість повторень - 8-10. Кількість підходів - 4-6.

Планка на одній руці. Прийміть упор лежачи. Тепер поверніться на бік так, щоб ваше тіло залишалося в витягнутому напруженому стані, а упор припав на одну руку. Максимальну напругу ви повинні відчувати не в руці, а в області талії і стегон. Стояти в планці слід до тих пір, поки ви відчуваєте, що ще можете триматися.

Скручування. Уявіть, що ви качаєте прес, але замість того, щоб максимально подавати торс вперед, ви скручуєтесь, немов їжачок. Робіть такі скручування, подаючи торс то в одну, то в іншу сторону. Ноги можна зігнути в колінах, щоб було трохи легше. Кількість повторень - 6-8. Кількість підходів - 3-5.

Підйом ноги. Вам потрібно спертися рукою об стіну, стати максимально рівно, стежити за тим, щоб ваша спина залишалася в прямому положенні. Кожну ногу потрібно піднімати в сторону максимально високо, зберігаючи при цьому правильне положення тіла (не можна горбиться, згинатися і так далі).

Кількість повторень не має бути менше 10 разів на одну ногу. А ось кількість підходів слід підбирати, орієнтуючись за своїм станом.

Хитрощі та поради

  • Дуже важливо пити якомога більше звичайної чистої води без газу.
  • Також потрібно обмежити себе у вживанні солі і спецій.
  • Для кращого ефекту можна надіти на час тренування теплі речі або обмотати проблемні зони харчовою плівкою. Це допоможе краще пропотіти і швидше позбутися від зайвих сантиметрів, які викликані набряклістю. Але пам'ятайте, що цього ні в якому разі не можна робити людям з будь-якими серцево-судинними захворюваннями.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям 

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя