Лайм

10 ідей манікюру до Дня святого Валентина, які ти зможеш втілити сама

Який дизайн нігтів зробити на 14 лютого

Наближається найромантичніше свято року - День святого Валентина. Ви вже вирішили, який варіант манікюру вибрати для цієї дати? У нашому матеріалі ми зібрали найбільш оригінальні, красиві і цікаві ідеї дизайну нігтів на 14 лютого, які ви зможете втілити своїми руками.

Хорошим варіантом манікюру на День Валентина можуть стати прості візерунки. Намалювати їх можна за допомогою різних пензликів, зубочисток або ж наклейок-трафаретів.

Також, використовуючи трафарети різної форми, можна зробити найрізноманітніші візерунки. Частину нігтя потрібно заклеїти, щоб вона залишилася чистою, а решту поля зафарбувати, як розмальовку.

Дуже добре виглядають прості варіанти дизайну з різними наклейками і декором. Ви можете використовувати стікери, стрази, намистинки та інші прикраси на ваш смак. Кріпити їх слід за допомогою спеціального клею для нігтів.

Класика завжди в моді, тому простий акуратний нюд буде актуальний, як завжди. Прикрасити його можна розсипчастими блискітками або невеликим градієнтом.

І, звичайно ж, не можна забувати про об'ємні прикраси. Їх потрібно використовувати акуратно, щоб нігті не виглядали занадто масивними. Трохи камінчиків, сердечка, красиві "закліпки" - все це можна красиво вписати в манікюр, просто використовуючи трохи клею і фантазії.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини  

Як правильно готувати класичну окрошку на сметані: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну окрошку на сметані та воді, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких