Лайм

Готуємо до вихідних коктейль Дайкірі: простий рецепт і секрети кубинського бармена

Як приготувати своїми руками оригінальний напій

Плануєте зустріч з друзями, приємний вечір в компанії близької людини або просто хочете розслабитися на вихідних і побалувати себе смачним напоєм? У цьому матеріалі ми поділимося з вами рецептом знаменитого коктейлю Дайкірі. Якщо слідувати простій покроковій інструкції, ви відчуєте себе справжнім барменом.

Отже, для приготування коктейлю вам знадобляться наступні інгредієнти: ром (60 мл), цукровий сироп (20 мл), сік лайма (20 мл), лід (за смаком).

Крок 1: Для початку потрібно взяти шейкер або іншу подібну ємність, в якій ви зможете збовтати всі інгредієнти. Потім слід налити в цю ємність ром, сік лайма і сироп.

Крок 2: Потім слід покласти в шейкер кубики льоду і гарненько збовтати майбутній напій. Слід енергійно трясти шейкер приблизно 30 секунд, щоб складові рівномірно розподілилися між собою.

Крок 3: Тепер потрібно взяти ситечко і через нього процідити напій в красивий келих. До речі, експерти радять попередньо трохи охолодити келих в холодильнику, щоб коктейль довше залишався прохолодним і лід повільніше танув.

Крок 4: Готовий коктейль можна прикрасити часточкою лайма і одразу ж подавати до столу.

  • Також читайте на The Lime, як приготувати домашній зефір без консервантів. У цьому матеріалі ми вирішили поділитися з вами рецептом смачного і корисного зефіру, який ви зможете приготувати самостійно.
  • Раніше ми опублікували рецепт різнокольорових Макарунів. Цей французький десерт давно полюбили по всьому світу, адже він є одночасно дуже смачним, практично нешкідливим для фігури (в невеликих кількостях) і чарівно виглядає на фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Можна вносити добрива прямо в лунку: чим підживити перець, щоб отримати гарний врожай

Як вибрати підходящий ґрунт для вирощування болгарського перцю, а також які натуральні добрива необхідно вносити в лунку при посадці  

М'ясна страва на Великдень-2024: як приготувати соковиту яловичину "Біф Веллінгтон"

Як у домашніх умовах приготувати соковиту м'ясну страву з яловичини під назвою Біф Веллінгтон, щоб здивувати гостей на Великдень  

Незважаючи на тривожні сигнали: які знаки Зодіаку намагаються змінити свого партнера

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які у стосунках намагаються змінити своїх коханих - у списку опинилися Овни, Терези, Діви, Риби