Лайм

Швидкий та смачний сніданок: як приготувати гарячі бутерброди з кабачком та сиром моцарела

Здивуйте свою родину

Кожен ранок у багатьох із нас розпочинається з приготування сніданку. І якщо ви вже перепробували різні варіанти страв з яєць, наприклад, шакшуку з овочами або різні омлети, цього разу зробіть гарячі бутерброди з кабачком та сиром моцарела. theLime підібрав простий рецепт.

Фото: instagram.com/malvalanda

Інгредієнти: тостовий або пшеничний хліб (3 скибочки), кабачок (1 шт.), молода морква (маленький шматочок), яйця (2 шт.), моцарела (50 г), кріп (невеликий пучок), сіль, чорний перець, молоко, нежирні вершки або вода (2-3 ст. л.), олія для смаження.

Приготування:

Кріп або іншу зелень за смаком промиваємо, викладаємо на декілька хвилин на паперові рушники, потім дрібно рубаємо ножем.

Моркву споліскуємо, очищаємо і тремо на терці. Моцарелу також тремо.

Кабачок промиваємо під водою, тремо на терці, солимо і залишаємо, щоб він пустив сік. Добре віджимаємо, а до м'якоті додаємо моркву, зелень кропу, моцарелу, мелений чорний перець і яйце. Ретельно перемішуємо.

Читайте також: Улюблений рецепт на літо: як приготувати оладки з кабачків без зайвої олії.

В інший посуд розбиваємо яйце, додаємо молоко, сіль, перець і збиваємо за допомогою виделки.

На скибочку хліба викладаємо тонким шаром кабачкову начинку, потім обмочуємо кожен бутерброд у яйці (те місце, де тільки хліб) і кладемо на добре розігріту і змащену олією сковороду начинкою вгору. Якщо залишається трохи рідкого яйця, то можна їм акуратно полити бутерброди зверху, але безпосередньо перед тим, як перевертати на іншу сторону.

Смажимо на середньому вогні низ гарячого бутерброду до золотистої скоринки, потім зменшуємо вогонь до мінімуму і акуратно перевертаємо начинкою вниз, зверху трохи притискаємо лопаткою. Смажимо до готовності – приблизно 4-5 хвилин.

Подаємо горячі бутерброди на сніданок із салатом та насолоджуємося смаком.

Фото: instagram.com/malvalanda

Цікаві новини для вас :

  1. Лілія Ребрик поділилася простим рецептом пухкого яблучного пирога.
  2. Густе полуничне варення: як приготувати ароматний конфітюр з крохмалем.
  3. Швидка і смачна закуска: як приготувати рулетики з крабовими паличками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Улюблені з дитинства "Каштани": рецепт печива з маминого записника

Фудблогерка Віта Лавренчук показала, як приготувати ніжне печиво Каштани на варених жовтках

Дубайський шоколад можна зробити вдома - модний десерт не за всі гроші світу

Фудблогерка показала рецепт, за яким можна приготувати супермодний дубайський шоколад вдома

Той самий "зелений салат", що підірвав TikTok: рецепт для післясвяткового розвантаження

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати зелений салат Вітамінна бомба