Лайм

Як приготувати смачне домашнє морозиво з трьох інгредієнтів: доступний рецепт

Побалуйте свою сім'ю

Багато господинь вважають, що приготування десертів – дуже складний і трудомісткий процес, що потребує певних навичок. Однак є рецепти, приготування яких не займе багато часу і сил. І якщо ви вже робили полуничне морозиво або італійське Семіфредо, візьміть собі на замітку простий рецепт домашніх ласощів всього з 3-х інгредієнтів. theLime вирішив докладніше розповісти про нього.

Фото: instagram.com/ksy_happy_women

Інгредієнти: молоко (800 мл), яйця (6 шт.), цукор (200-250 г).

Приготування:

Спочатку необхідно відокремити білки від жовтків.

У каструлю виливаємо молоко та підігріваємо його на слабкому вогні, щоб воно стало гарячим.

Жовтки з'єднуємо з цукром, додаємо трохи холодного молока та поступово вводимо гаряче. Виливаємо отриману суміш у каструлю, трохи підігріваємо, доки вона не почне густішати. Переливаємо в інший посуд та охолоджуємо.

Читайте також: Топ-5 простих та смачних рецептів домашнього морозива із вершків.

У білки висипаємо цукор, переливаємо в миску та ставимо її на водяну баню. Підігріваємо, постійно перемішуючи вінчиком доти, доки не розчиняться кристали цукру. Знімаємо білки з водяної бані та збиваємо міксером до стану стійких піків.

З'єднуємо дві маси, ретельно перемішуємо, за бажанням можна додати ваніль. Переливаємо у форму та відправляємо у морозильну камеру.

Подаємо домашнє морозиво з будь-якими фруктами, ягодами, джемами чи вареннями.


Цікаві новини для вас:

  1. Рецепт густого полуничного джему, для якого не потрібен желатин або агар-агар.
  2. Швидкий рецепт хрумких малосольних огірків: будуть готові за 3-4 години.
  3. Кіш лорен – французький пиріг з куркою: як його приготувати в домашніх умовах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні