Лайм

Рецепт круасанів із замороженого листкового тіста обожнюють за простоту: як їх приготувати

Побалуйте близьких домашньою випічкою

Для багатьох господинь приготування домашньої випічки є своєрідною медитацією, яка допомагає відволіктися від поганих новин та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже балували рідних соковитою полуничною галетою, цього разу приготуйте ароматні круасани. theLime підібрав найпростіший рецепт із замороженого тіста.

Читайте також: Печемо вдома ароматні круасани з полуницею: покроковий рецепт.

Фото: instagram.com/diana.maliutiak

Інгредієнти: заморожене листкове тісто (1 уп.), вершкове масло, яйця, начинка до смаку (шоколадна паста з бананом, шоколад, варене згущене молоко, джем, ягоди, яблука з цукром тощо).

Приготування:

Листкове тісто попередньо розморожуємо при кімнатній температурі, потім трохи розкочуємо в ширину та довжину. Розрізаємо на приблизно на однакові трикутники.

За бажанням можна додати начинку, наприклад, шоколадну пасту з бананом, шоколад, варене згущене молоко, джем, яблука з цукром чи ягоди. Або можна залишити без начинки, а вже готовий круасан потім розрізати і покласти туди щось. Скручуємо тісто в рулет.

Читайте також: Як приготувати листкове тісто, яке можна заморозити для випічки: простий рецепт.

Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером, а його в свою чергу змащуємо вершковим маслом. Викладаємо зверху круасани.

Залишаємо їх приблизно на 30-40 хвилин, щоб тісто підійшло. Для цього можна використовувати духовку, попередньо розігріту до 40-50°С. Ставимо їх туди і вимикаємо духовку.

Потім змащуємо збитим яйцем і за бажанням присипаємо мигдальними пластівцями.

Духовку заздалегідь розігріваємо до 180-200°С і випікаємо круасани 20-35 хвилин, залежно від їхнього обсягу.

Фото: instagram.com/diana.maliutiak

Цікаві новини для вас:

  1. Хріновина – гострий соус з помідорів з хроном та часником: як його приготувати.
  2. З часником, хроном та гострим перцем: вдалий рецепт квашених помідорів у відрі.
  3. Як зробити томатний сік з помідорів на зиму: найпростіший спосіб приготування.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні