Якщо ви з тих, хто любить швидкі рецепти, у нас є для вас кілька ідей в запасі. Наприклад, раніше ми розповідали про те, як приготувати сиру аджику з хроном за найпростішим рецептом, а цього разу поділимося, як зробити смачні квашені помідори у відрі з додаванням часнику.

Фото: Getty Images

Читайте також: Що таке голі помідори і чому всі у захваті від цього простого рецепту.

Інгредієнти: помідори, листя смородини, часник, листочки хрону, гострий перець, солодкий перець, сіль, кріп, вода питна. Пропорції залежать від того, яку порцію помідорів ви хочете замаринувати. У відео нижче побачите пропорції на одне 3-літрове пластсмасове відеречко.

Приготування: помідори миємо та поки що відкладаємо їх в сторону. Тим часом у ємність, у якій будуть маринуватися помідори, кладемо кілька листочків смородини та кілька зубчиків часнику - його можна повністю не чистити, а лише порізати шматочками. Далі додаємо листочки хрону, після чого переходимо до самих помідорів. Накладаємо їх доверху нашої тари.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Зверху не забуваємо додати половинку гострого перцю, якщо закриваєте 3-літрове пластмасове відеречко, як показано у ролику нижче, та кілька шматочків солодкого перцю. Також додаємо сіль, кріп і заливаємо всі компоненти питною водою. Все можна перемішати та закрити зверху пластмасовою кришкою.

Читайте на тему: Як закрити кетчуп на зиму: найпростіший рецепт густого соусу з яблуками.

Помідори готові, відправляємо їх у темне сухе місце на зберігання, а взимку насолоджуємося неповторним смаком заготовки.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.