Лайм

Швидкий і смачний перекус: як зробити круасани з шинкою і сиром

Випічка, яка готується дуже швидко

Круасани з готового листкового тіста люблять за простоту та можливість зробити випічку з різною начинкою: із солодкою – на десерт та солоною – на перекус. У цьому матеріалі розповімо, як приготувати круасани з шинкою і сиром, які зручно дати дітям у школу та взяти з собою на роботу.

Читайте також: Печемо вдома ароматні круасани з полуницею: покроковий рецепт.

Інгредієнти: листкове дріжджове тісто, шинка, твердий сир, кетчуп, жовток одного яйця, кунжут.

Фото: pixabay.com

Приготування:

Шинку та сир наріжте тонкими пластинами. Якщо використовуєте вже готову продукцію, просто витягніть її з упаковки.

Тісто розморозьте. Одну частину перекладіть на чисту поверхню столу або дошку. Борошном припилювати не потрібно.

Зверху змастіть кетчупом і розкладіть в один шар ковбасні вироби, нарізані великими шматками у формі квадрата.

Читайте також: Швидко готується на сковороді: рецепт піци з лаваша замість тіста.

Зверху розкладіть квадрати сиру та накрийте другою частиною тіста. Візьміть ніж для піци та розріжте отриманий квадрат тіста з начинкою на дві частини. Потім на кожній частині зробіть надрізи по діагоналі, щоб вийшли довгі трикутники.

Кожен трикутник загорніть рулетиком, починаючи з широкого боку. Готові круасани викладіть на деко, застелене пергаментом, на невеликій відстані один від одного.

Зверху змастіть збитим жовтком і посипте білим і чорним кунжутом. Випікайте у розігрітій до 170 градусів духовці 35-40 хвилин.

Раніше ми розповідали, як приготувати листкове дріжджове тісто, яке можна заморозити для випікання: простий рецепт.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні