img

Новини

14:56 Долар відновлює позиції завдяки торговим угодам Трампа
14:54 Індія ліквідувала трьох бойовиків, відповідальних за напад на туристів у Кашмірі
14:49 На Хмельниччині депутат забув задекларувати літак
14:37 На Львівщині затримали адвоката: організував схему для ухилянтів і погрожував судді вбивством
14:20 МОН назвало три найпопулярніші спеціальності серед вступників 2025 року
14:20 Відновлення IT-систем «Аерофлоту» після кібератаки може зайняти до року — росЗМІ
14:13 Нацбанк хоче вилучити з обігу монету номіналом 10 копійок
13:58 У Кіровоградській області співробітник ТЦК «скасовував» розшук військовозобов’язаних
13:57 РФ стягує резерви до Покровська – головна мета наступу на Донеччині, – НГУ
img Суспільство
13:48 Уже понад 52% звернень у «Дії» обробляє штучний інтелект — Федоров
13:40 Море, усмішки та обійми: Усики зачарували фотосетом на іспанському пляжі
13:34 В Укргідрометцентрі розповіли, коли припиняться дощі і грози
img Суспільство
13:33 СБУ затримала трьох людей, які підозрюються у коригуванні ракетних ударів росіян по Україні
13:31 Кремль заговорив про "застій" у відносинах з США на тлі заяв Трампа
img Політика
13:16 Зеленський підписав закон про додаткові виплати викладачам військових вишів
До всіх новин
Що приготувати на обід - рецепт супу з пельменями, пікантним бульйоном і спеціями
Знадобиться зовсім небагато часу та зусиль

Швидка страва на обід: як приготувати смачний суп з пельменями

Вівторок, 19 вересня 2023, 08:31

Фото: unsplash.com

ava
Любов Блажко

Журналіст рубрики "лайфстайл". Працювала у «Beauty HUB», «Комментариях», «Обозревателе» та інших українських виданнях. Facebook

Додайте до свого домашнього меню не лише український зелений борщ, але і ще одну страву, яка підкорить вас неймовірним смаком. Зробіть ситний суп з пельменями з додаванням пікантного бульйону та спецій. Покрокова інструкція з його приготування опублікована на сторінці нижче.

Фото: unsplash.com

Інгредієнти: бульйон яловичий - 2 л, пельмені з м'ясом (найкраще яловичина, баранина) - 450 г, цибуля ріпчаста - 300 г, солодкий перець - 300 г, морква - 200 г, часник - 6 зубчиків, рослинна олія - 3 ст.л, помідори - 400 г, зіра - 1 ч.л, коріандр мелений - 1 ч.л, паприка солодка - 1 ч.л, перець чорний мелений - 0,5 ч.л, лавровий лист - 2 шт, сіль - 1 ст.л, петрушка - 5 г, зелена цибуля - 5 г, кінза - 5 г, перець чилі свіжий - 1 шт.

Читайте також: Як готують грибну юшку у Карпатах: гуцульський рецепт, який варто спробувати.

Приготування: у сотейнику розігріваємо рослинну олію, додаємо туди дрібно нарізану цибулю і смажимо її протягом 4-5 хвилин на слабкому вогні. Далі додаємо подрібнений тонкими шматочками часник та смажимо ще 1 хвилину на такому ж вогні. Наступними вкидаємо нарізану кубиками моркву, солодкий перець та смажимо ще хвилину. Додаємо нарізані помідори і тушкуємо 5 хвилин на слабкому вогні під кришкою.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Далі додаємо лавровий лист, зіру, коріандр, солодку паприку, чорний перець, сіль та 2 л яловичого бульйону. Доводимо всю масу до кипіння і готуємо ще протягом 10 хвилин на слабкому вогні.

Фото: unsplash.com

Читайте на тему: Готувати простіше, ніж тефтелі: рецепт ніжних курячих фрикадельок у вершковому соусі.

Наприкінці слід вкинути у сотейник гострий перець, нарізаний кільцями, та пельмені і варити все необхідно ще близько 7 хвилин. Після чого вимикаємо плиту, даємо супу настоятися хоча б 15 хвилин та куштуємо його. Не забуваємо перед подачею посипати страву з зеленою цибулею, петрушкою та кінзою. Смачного!

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Що приготувати на обід - рецепт супу з пельменями, пікантним бульйоном і спеціями
img

Новини

14:56 Долар відновлює позиції завдяки торговим угодам Трампа
14:54 Індія ліквідувала трьох бойовиків, відповідальних за напад на туристів у Кашмірі
14:49 На Хмельниччині депутат забув задекларувати літак
14:37 На Львівщині затримали адвоката: організував схему для ухилянтів і погрожував судді вбивством
14:20 МОН назвало три найпопулярніші спеціальності серед вступників 2025 року
14:20 Відновлення IT-систем «Аерофлоту» після кібератаки може зайняти до року — росЗМІ
14:13 Нацбанк хоче вилучити з обігу монету номіналом 10 копійок
13:58 У Кіровоградській області співробітник ТЦК «скасовував» розшук військовозобов’язаних
13:57 РФ стягує резерви до Покровська – головна мета наступу на Донеччині, – НГУ
img Суспільство
13:48 Уже понад 52% звернень у «Дії» обробляє штучний інтелект — Федоров
13:40 Море, усмішки та обійми: Усики зачарували фотосетом на іспанському пляжі
13:34 В Укргідрометцентрі розповіли, коли припиняться дощі і грози
img Суспільство
13:33 СБУ затримала трьох людей, які підозрюються у коригуванні ракетних ударів росіян по Україні
13:31 Кремль заговорив про "застій" у відносинах з США на тлі заяв Трампа
img Політика
13:16 Зеленський підписав закон про додаткові виплати викладачам військових вишів
До всіх новин
Що приготувати на обід - рецепт супу з пельменями, пікантним бульйоном і спеціями
Знадобиться зовсім небагато часу та зусиль

Швидка страва на обід: як приготувати смачний суп з пельменями

Вівторок, 19 вересня 2023, 08:31

Фото: unsplash.com

ava
Любов Блажко

Журналіст рубрики "лайфстайл". Працювала у «Beauty HUB», «Комментариях», «Обозревателе» та інших українських виданнях. Facebook

Додайте до свого домашнього меню не лише український зелений борщ, але і ще одну страву, яка підкорить вас неймовірним смаком. Зробіть ситний суп з пельменями з додаванням пікантного бульйону та спецій. Покрокова інструкція з його приготування опублікована на сторінці нижче.

Фото: unsplash.com

Інгредієнти: бульйон яловичий - 2 л, пельмені з м'ясом (найкраще яловичина, баранина) - 450 г, цибуля ріпчаста - 300 г, солодкий перець - 300 г, морква - 200 г, часник - 6 зубчиків, рослинна олія - 3 ст.л, помідори - 400 г, зіра - 1 ч.л, коріандр мелений - 1 ч.л, паприка солодка - 1 ч.л, перець чорний мелений - 0,5 ч.л, лавровий лист - 2 шт, сіль - 1 ст.л, петрушка - 5 г, зелена цибуля - 5 г, кінза - 5 г, перець чилі свіжий - 1 шт.

Читайте також: Як готують грибну юшку у Карпатах: гуцульський рецепт, який варто спробувати.

Приготування: у сотейнику розігріваємо рослинну олію, додаємо туди дрібно нарізану цибулю і смажимо її протягом 4-5 хвилин на слабкому вогні. Далі додаємо подрібнений тонкими шматочками часник та смажимо ще 1 хвилину на такому ж вогні. Наступними вкидаємо нарізану кубиками моркву, солодкий перець та смажимо ще хвилину. Додаємо нарізані помідори і тушкуємо 5 хвилин на слабкому вогні під кришкою.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Далі додаємо лавровий лист, зіру, коріандр, солодку паприку, чорний перець, сіль та 2 л яловичого бульйону. Доводимо всю масу до кипіння і готуємо ще протягом 10 хвилин на слабкому вогні.

Фото: unsplash.com

Читайте на тему: Готувати простіше, ніж тефтелі: рецепт ніжних курячих фрикадельок у вершковому соусі.

Наприкінці слід вкинути у сотейник гострий перець, нарізаний кільцями, та пельмені і варити все необхідно ще близько 7 хвилин. Після чого вимикаємо плиту, даємо супу настоятися хоча б 15 хвилин та куштуємо його. Не забуваємо перед подачею посипати страву з зеленою цибулею, петрушкою та кінзою. Смачного!

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••