img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Простий пиріг з апельсином - рецепт замість шарлотки - як приготувати на сметані
Цей рецепт точно стане одним з найулюбленіших

Простіший за шарлотку: як приготувати смачний та ароматний апельсиновий пиріг

Середа, 22 листопада 2023, 14:14

Фото: instagram.com/polli_cooking

ava
Любов Блажко

Журналіст рубрики "лайфстайл". Працювала у «Beauty HUB», «Комментариях», «Обозревателе» та інших українських виданнях. Facebook

Шарлотка - популярний пиріг на основі яблук, який готується доволі просто і завжди дивує приємним смаком. Окрім цієї страви, можна також зробити ароматний апельсиновий пиріг - у приготуванні він ще легший за шарлотку, проте не менш смачний. Як його приготувати своїми руками та що для цього знадобиться - знайдете далі на сторінці.

Інгредієнти: 2 яйця, 150 г цукру, 100 г 15% сметани, 80 г вершкового масла, 200 г борошна, 0,5 ч л розпушувача, 1-2 апельсини, цукрова пудра.

Читайте також: Смачно і швидко: рецепт салату з тунцем, який можна намазати на бутерброди.

Фото: instagram.com/polli_cooking

Приготування: окремій ємності з'єднуємо яйця, цукор, сметану та розтоплене вершкове масло. Всі компоненти ретельно перемішуємо. Далі всипаємо борошно з розпушувачем та додаємо цедру одного апельсина, замішуємо однорідне тісто за допомогою силіконової лопатки.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Дно форми застилаємо пергаментом, змащуємо вершковим маслом і посипаємо цукровою пудрою. Викладаємо на дно форми нарізаний тоненькими скибочками апельсин та заливаємо тісто. Розрівнюємо його по всій площині форми. Десерт відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Готовність перевіряємо деревʼяною паличкою.

Готову страву дістаємо з форми, перевертаємо і знімаємо пергамент. Даємо пирогу трохи часу охолонути, після чого насолоджуємося його ніжним та приємним смаком.

Читайте на тему: Найпростіший рецепт гарбузового печива, з яким впорається навіть кулінар-початківець.

Фото: instagram.com/polli_cooking

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Простий пиріг з апельсином - рецепт замість шарлотки - як приготувати на сметані
img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Простий пиріг з апельсином - рецепт замість шарлотки - як приготувати на сметані
Цей рецепт точно стане одним з найулюбленіших

Простіший за шарлотку: як приготувати смачний та ароматний апельсиновий пиріг

Середа, 22 листопада 2023, 14:14

Фото: instagram.com/polli_cooking

ava
Любов Блажко

Журналіст рубрики "лайфстайл". Працювала у «Beauty HUB», «Комментариях», «Обозревателе» та інших українських виданнях. Facebook

Шарлотка - популярний пиріг на основі яблук, який готується доволі просто і завжди дивує приємним смаком. Окрім цієї страви, можна також зробити ароматний апельсиновий пиріг - у приготуванні він ще легший за шарлотку, проте не менш смачний. Як його приготувати своїми руками та що для цього знадобиться - знайдете далі на сторінці.

Інгредієнти: 2 яйця, 150 г цукру, 100 г 15% сметани, 80 г вершкового масла, 200 г борошна, 0,5 ч л розпушувача, 1-2 апельсини, цукрова пудра.

Читайте також: Смачно і швидко: рецепт салату з тунцем, який можна намазати на бутерброди.

Фото: instagram.com/polli_cooking

Приготування: окремій ємності з'єднуємо яйця, цукор, сметану та розтоплене вершкове масло. Всі компоненти ретельно перемішуємо. Далі всипаємо борошно з розпушувачем та додаємо цедру одного апельсина, замішуємо однорідне тісто за допомогою силіконової лопатки.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Дно форми застилаємо пергаментом, змащуємо вершковим маслом і посипаємо цукровою пудрою. Викладаємо на дно форми нарізаний тоненькими скибочками апельсин та заливаємо тісто. Розрівнюємо його по всій площині форми. Десерт відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Готовність перевіряємо деревʼяною паличкою.

Готову страву дістаємо з форми, перевертаємо і знімаємо пергамент. Даємо пирогу трохи часу охолонути, після чого насолоджуємося його ніжним та приємним смаком.

Читайте на тему: Найпростіший рецепт гарбузового печива, з яким впорається навіть кулінар-початківець.

Фото: instagram.com/polli_cooking

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••