Лайм

Кулінарка поділилася секретом смачних домашніх млинців та рецептами цікавих начинок

Побалуйте себе та свою сім'ю

Багато господинь намагаються радувати свою сім'ю різноманітними сніданками щодня. І якщо ви вже робили млинці на фруктовому йогурті, цього разу приготуйте їх із топленим маслом та незвичними начинками. Простим рецептом такої страви поділилася на YouTube автор кулінарного каналу am-am Домашні Смаколики.

Читайте також: Рецепт млинців на мінеральній воді, які виходять особливо ніжними та еластичними.

Фото: pixabay.com

Інгредієнти для млинців: молоко (500 мл), борошно (150 г), яйця (2 шт.), топлене масло (2 ч. л.), цукор (1/2 ст. л.), сіль (1/2 ч. л.), ваніль.

Варіанти начинок:

1. Сир, курка, квашений огірок, майонез, гірчиця.

2. Сир, курка, майонез.

3. Сир, кріп, майонез.

4. Згущене молоко, банан.

Приготування:

Молоко заздалегідь виставляємо із холодильника, щоб воно стало кімнатної температури.

Виливаємо молоко в глибоку миску, додаємо в нього цукор та сіль, ваніль, яйця.

Ретельно перемішуємо все вінчиком. Потім додаємо секретний інгредієнт – топлене масло або, як його ще називають, масло гхі. І ще раз перемішуємо.

У самому кінці в млинцеве тісто додаємо просіяне через сито борошно. Ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.

Читайте також: Креп сюзетт – французький десерт на основі млинців: як його приготувати.

Сковороду ретельно розігріваємо з рослинною олією чи вершковим маслом. Виливаємо на неї трохи млинцевого тіста і розподіляємо його так, щоб покрити тонким шаром всю поверхню сковороди.

Чекаємо декілька хвилин, потім перевертаємо млинець за допомогою виделки або силіконової лопатки на інший бік. Тримаємо ще 1-2 хвилини та знімаємо з плити. За бажанням змащуємо вершковим маслом. Виконуємо те саме доти, поки тісто не закінчиться.

Начинки можна приготувати як солоні, і солодкі. Для солоної начинки відварюємо куряче філе, нарізаємо його дрібно, солимо, перчимо, додаємо натертий сир, нарізаний квашений огірок, гірчицю та майонез. А якщо ви хочете порадувати близьких солодкою начинкою, можна використовувати згущене молоко та банани.

Подаємо апетитні тонкі млинці з начинками до столу та насолоджуємося смаком.

Цікаві новини для вас:

  1. Як приготувати пісний майонез: рецепт смачної заправки для салатів.
  2. Блогерка показала, як смачно замаринувати скумбрію: виходить смачніше за червону рибу.
  3. Рецепт пісної піци, яка стане смачним доповненням меню на Великий піст.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки 

Як зробити смачну паску швидко: найпростіший рецепт до свята

Як у домашніх умовах швидко приготувати смачну паску, щоб здивувати своїх близьких або порадувати друзів чи гостей на Великдень

Друге підживлення: чим полити часник, щоб отримати великі головки

Які добрива необхідно використовувати для першого та другого підживлення озимого часнику, як їх правильно приготувати, а також застосовувати