Лайм

Ідеальне поєднання: рецепт сирників із солодких сирків з банановою начинкою

Здивуйте свою сім'ю та дітей

У кожного з нас є улюблена страва, яка асоціюється з безтурботним дитинством. Хтось обожнює шоколадну ковбаску, а хтось – м'яке печиво з сиром усередині під назвою сочники, інші – сирники. theLime підібрав для вас незвичний рецепт сирників з бананом усередині, яким поділилася на своєму YouTube-каналі Катя Онча.

Читайте також: Як приготувати ідеальні сирники, які подають у ресторані: рецепт Лілії Цвіт.

Фото: pixabay.com

Інгредієнти: солодкий сирок (400 г), банан (1 шт.), яйце (1 шт.), борошно (100 г).

Приготування:

Солодкі сирки перекладаємо в глибоку миску, розбиваємо в них яйце і розминаємо за допомогою виделки або блендером. За бажанням можна додати ще цукор (якщо робимо сирники із звичайного киломолочного сиру).

Потім всипаємо половину борошна, починаємо перемішувати, потім висипаємо все, що залишилося.

Банан промиваємо у проточній воді, очищаємо. Нарізаємо тонкими скибочками приблизно 1 см.

Читайте також: Рецепт сирників без борошна, які виходять особливо ніжними та м'якими.

Беремо невелику кількість сирної маси, робимо з неї кульку, а потім приминаємо її, надаючи плоскої форми. По центру викладаємо шматочок банана, загортаємо, щоб банан був повністю покритий сирним тістом. Робимо те саме з іншими інгредієнтами.

Присипаємо з усіх боків борошном і викладаємо сирники на поверхню, яку теж потрібно присипати борошном.

Розігріваємо сковороду із вершковим маслом. Обсмажуємо сирники із двох сторін до золотистої скоринки.

Цікаві новини для вас:

  1. Готується за лічені хвилини: рецепт легкого салату із консервованим тунцем.
  2. Зелена паста зі шпинатом вразить кольором та смаком: як її приготувати.
  3. Рецепт львівського сирника, який завжди вдається: як приготувати з лимонною цедрою та шоколадом.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні