Кабачкова піца – одна із найсмачніших страв із кабачків. Вона легка, корисна, апетитна, оригінально виглядає і до того ж дуже швидко готується.
Власним рецептом приготування швидкої піци з кабачків на сковорідці поділилася фудблогерка, яка пише в Instagram під ніком hot spicyua.
Читайте також: Хіт сезону: як приготувати смачні кабачкові оладки за 10 хвилин.
Родзинка цієї піци в тому, що її начинка буде знаходитися всередині, це така піца-пиріг з начинкою. Готувати її авторка пропонує з сиром, однак ви можете експериментувати і з іншими начинками.
Вам не доведеться нічого випікати в духовці, тому що ця піца чудово просмажується на сковорідці.
Інгредієнти:
- кабачки – 2 шт.
- йогурт – 200 мл.
- яйця – 1 шт.
- сіль – 1 ч.л.
- цукор – 1 ч.л.
- розпушувач – 1 ч.л.
- рослинна олія – 2 ст.л.
- борошно – 320 г
- моцарела – 200 г
Читайте також: Несподівано і дуже смачно: рецепт кетчупу з кабачків від Лілії Цвіт.
Спосіб приготування:
Кабачки потрібно натерти, посолити і залишити, щоб вони пустили сік. Через 5 хвилин злийте з кабачкової маси зайву рідину і додайте до неї йогурт, яйця, посоліть і додайте цукор. В утворену масу поступово введіть просіяне з розпушувачем борошно.
З’єднавши всі інгредієнти, залишаємо тісто на 10 хвилин.
Змастіть лист пергаменту олією і викладіть на нього вологими руками трохи тіста, формуючи корж розміром у вашу сковорідку.
Читайте також: Ви захочете готувати її щодня: рецепт смачної і корисної запіканки з кабачків.
На утворений млинчик викладіть натертий сир і накрийте рештою тіста.
Смажте піцу на сковорідці, змащеній олією, на середньому вогні з двох боків.
Лайфхак від блогерки - перевертайте піцу на сковорідці за допомогою тарілки, змащеної олією.
- Раніше ми розповідали про хітовий рецепт кабачків по-корейськи.
- Читайте також, як закрити на зиму мариновані кабачки з кетчупом чилі.
Цікаві новини для вас: